Se spune că Diana a spus că vrea să-l îmbete pe viitorul rege pentru a-l face să facă sex cu ea. Cartea biografului regal și a istoricului Robert Lacey spune că: „Diana glumea despre boicotarea dormitorului cu prietenele ei. Poate că ar trebui să încerce să-l îmbete pe Charles într-o seară, a sugerat ea, în speranța de a-l încuraja un pic. Ele îi spuneau că nu e o idee bună, doar știm cu toții ce se întâmplă cu organul vital sub influența alcoolului. Așa ar putea să fie confundată cu Camilla”.
Viața amoroasă dintre prințesa Diana și prințul Charles
Într-un interviu acordat BBC în 1995, prințesa Diana a spus: „Ei bine, am fost trei în această căsătorie, deci a fost cam aglomerată”.
Camilla, de asemenea divorțată, s-a căsătorit cu Charles în 2005.
Diana a povestit anterior despre viața sa sexuală cu Prințul Charles, descriind-o ca fiind „foarte ciudată”, în timpul discuțiilor cu Peter Settelen între 1992 și 1993: „Ei bine, a existat [sexul]. A fost. A fost. Dar a fost ciudat, foarte ciudat. Dar a fost acolo, apoi a dispărut acum vreo șapte ani, acum șase ani, bine șapte, pentru că Harry avea opt ani”.
De ce nu mai purta prințesa Diana lucruri marca Chanel după divorț
Prințesa Diana purta multe piese vestimentare clasice, de la Jimmy Choo până la Christian Dior. Aceasta a evitat să poarte un anume brand după divorțul ei public de Prințul Charles.
Conform designer-ului Jayson Brundson, care a lucrat cu Prințesa Diana în 1996, aceasta evita să poarte Chanel după divorțul de Prințul Charles din cauza logo-ului cu C.
Designerul a explicat că Diana i-a mărturisit în timpul unei excursii în Australia că nu mai putea purta o pereche clasică de încălțăminte Chanel.
„După ce John Bailey i-a făcut coafura trebuia să se pregătească pentru vizita unui spital și mi-a spus că va purta un costum cu fustă Versace. Era o jachetă și o fustă creion foarte potrivită, dar a spus că nu știa cu ce accesorii să le poarte.”, a povestit Brundson.
Kim Kardashian a început anul cu o explozie de 200 de milioane de dolari. Cum s-a îmbogățit
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook