Gabriela Cristea a luat o decizie dură. Renunță la ce-i e mai drag

Gabriela Cristea a luat o decizie dură. Renunță la ce-i e mai drag
În ultima perioadă despărțirile se țin scai de viața vedetelor din showbizul românesc. Se separă, se împacă, renunță la una sau la alta. A venit și rândul Gabrielei Cristea să renunțe.

Gabriela Cristea a luat o decizie dură, ea renunță la ce-i e mai drag. Și o face în văzul lumii, asumat, așa, ca să știe toată lumea direct de la ea. Totul e la vedere, pe conturile ei de social-media. Frumoasa prezentatoare de la Antena Stars nu are secrete.

Gabriela Cristea a avut fluctuații de greutate de-a lungul timpului. Ea are două fetițe, iar aducerea lor pe lume a ridicat oarece probleme cu greutatea.  De fiecare dată însă, vedeta Antena Stars a dat dovadă de ambiție și a reușit să slăbească vizibil. Totuși, lucrurile nu au fost definitive. Acum prezentatoarea a luat o decizie radicală. Va renunța. Se desparte de ce îi e mai drag.

Prezentatoarea tv vrea să revină la forma fizică pe care o avea la începutul relației cu Tavi Clonda. Prin urmare renunță la cartofii prăjiți și la zahăr.

Gabriela Cristea a început dieta

Vedeta le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram cu ce a înlocuit iubiții cartofi prăjiți. O tavă de cartofi bine condimentați la cuptor este alegerea brunetei.

„Sunt cartofi prăjiți de dietă, pe care am să-i prăjesc la cuptor. Îi băgăm la cuptor și nu sunt cartofi prăjiți sunt doar cartofi de dietă”, le-a explicat Gabriela Cristea urmăritorilor ei de pe Instagram în timp ce pregătea varianta mai sănătoasă de cartofi prăjiți.

Soțul prezentatoarei, Tavi Clonda, este și el alături de ea în acest demers. El pare a fi foarte încântat de noile alegeri în materie de alimente ale acesteia. După ce și-a comandat o cutie plină de produse fără gluten și fără zahăr, artistul a ajutat-o să le-a arate internauților ce fel de cereale și biscuiți se consumă acum în familia lor.

„Cereale fără zahăr, ceea ce este foarte ok. Biscuiți fără gluten, foarte buni. Și biscuiți fără zahăr”, a explicat vedeta Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Cât cere iubita lui Pepe pentru o ședință de machiaj la domiciliul clientului