E la ofertă! Cu 2000 de lire îți iei casă în Anglia

E la ofertă! Cu 2000 de lire îți iei casă în Anglia
Cine spunea că Marea Britanie e scumpă, se pare că s-a înșelat. Iată că există o șansă și pentru cei cu buget redus. Cu 2000 de lire îți iei casă în Anglia.

Marea Britanie este recunoscută ca fiind o țară scumpă, cu un nivel de trai ridicat. Chiriile sunt piperate acolo, iar cele necesare traiului zilnic lasă o gaură serioasă în portofel. Iată însă că există și excepții. Doar 2000 de lire costă o casă în Anglia. Singura mențiune este că cei care o vând au avertizat că proprietatea are nevoie de îmbunătățiri consistente. Pentru cei ce se întreabă, răspunsul este da, casa are și acoperiș și pereți. 

Casa se află în comitatul Yorkshire, orașul Bradford și costă cam cât un Ford Fiesta vechi. Se află într-o zonă rezidențială, după cum spune chiar anunțul. Cât despre facilități, are trei camere și vine la pachet cu o grădină. Până acum totul pare ca-n vise. Preț extrem de mic, trei camere, grădină. Însă lucrurile nu stau chiar așa. 

Cu 2000 de lire îți iei casă în Anglia. Vine la pachet cu mucegai, infiltrații de apă și alte bonusuri 

Cine a citit până acum se poate gândi că nu sună rău deloc. Și ce dacă are nevoie de mici îmbunătățiri? Ei bine, acestea nu sunt chiar mici. La o simplă analiză a pozelor din casă, se poate observa dezastrul. Iar asta justifică și prețul ”ca-n povești”. Casa are într-adevăr 3 camere, însă ele abia mai stau în picioare. Pereții sunt mâncați de mucegai, iar tavanul pică în anumite locuri. Interiorul casei este încă plin cu lucrurile foștilor proprietari, inclusiv mâncarea expirată în dulapuri. Totul este o mizerie de nedescris. 

casă în Anglia

Pe lângă toate acestea, locuința a fost neglijată luni bune de când nu mai stă nimeni în ea, iar apa a pătruns peste tot. Așa că practic ar fi nevoie de o renovare completă, poate chiar reconstrucție. În realitate, cel mai probabil casa va fi cumpărată și demolată imediat, pentru a fi valorificat terenul de sub ea. O licitație online este programată pentru data de 24 februarie, atunci când casa își va găsi un proprietar. 

Foto: The Sun

Reacția copleșitoare a tatălui lui Meghan Markle când a aflat de al doilea nepot