E prima oară când se dezvăluie ce spun stelele morții. Așa va sfârși Vladimir Putin

E prima oară când se dezvăluie ce spun stelele morții. Așa va sfârși Vladimir Putin
Vladimir Putin a schimbat „regulile jocului”. Până acum, nimeni nu a dezvăluit ce spun stelele morții în cazul unei persoane. Cristina Demetrescu, specialist în astrologie, a ales să sape adânc în harta destinului dictatorului, oripilată de teroarea pe care acesta a adus-o asupra întregii lumi. Descoperirile consacratului astrolog sunt înfiorătoare și le puteți parcurge mai jos.
„Progresia este o tehnică folosită in predicțiile astrale. Astfel, plecând de la o hartă natală, se generează o hartă a unui moment anume, cum ar fi cel prezent, in care o zi de viață este corespondentă unui an de viață, iar planetele astfel plasate pe o hartă progresată, ne vorbesc despre azi, desi ele au pozitia doar la un numar de zile distanță față de ziua de naștere.
Nu că n-am ce face, dar zic: Ia!
Dacă tot ii fac countdown lui Jupânu, să socotesc eu 69 de zile, câți blestemați ani a trăit de la 7 octombrie 1952.
Monika Ganea, mi-a dat 15 decembrie, fată, de ziua noastră, anul demenței cel de pe urmă. Asta nu mi-a picat bine. Incerc să depășesc. 🙄
Faza e că tot acum, Marte, planeta războaielor, a conflictelor, a neînțelegerilor e la grad perfect cu Destinul lui natal, aspect ce se repetă și pe tranzite normale fix pe data de 30 martie, dată menționată de mine in articolul anterior. Cam tanda pe manda.
Harta astrala realizată de astrologul Cristina Demetrescu

Cum ne dăm seama dacă Marte, e încă aliatul lui sau dușmanul lui, aici e problema. Cu Marte pe Destin, Putin poate fi mai rău decât până acum sau cineva i-o întoarce?

Pe celebrul deja 25 martie, mentionat de mine, cu 5 zile mai devreme, adică mâine, poimâine, Venus trece și ea peste Destin. Venus pe harta lui Putin guvernează 2 case proaste, pe cea a morții lui și pe cea a sfârșitului, a dușmanilor, a penitenței sau a dispariției sale fără urmă. Acest Venus pe harta lui e aspectat urât de ceva vreme de catre Uranus, cel cu neprevăzutele, cam cum a fost „pana de curent” de pe stadion.

În nebunia asta, nu cred că pe harta lui Putin mai e vreo planetă care sa îl iubească, dar Venus n-a facut-o niciodată, decat prin narcisism, fashion și bisturiu ori acid hialuronic.

Pe prima casă, un Venus chinuit si guvernând tenebre ascunse, bălți putrede cu multe schelete aruncate departe de conștiința lui, descrie ipocrizia si tendințele distructive si autodistructive, ale unui personaj cu aspecte greoaie legate de părinții care l-au conceput.

Casa tatalui lui Putin seamănă bine de tot, prin aspecte sinistre, cu casa tatălui lui Râmaru (tot o Balanță ca si Putin), iar mama e acolo unde ar fi putut să nici nu fie deloc.

Venus are puterea unui Regent Global (adică mai toate planetele lui stau sub domiciliul, exaltarea sau trigonocrația lui Venus ) al hărții lui, iar asta înseamnă enorm acum, slăbindu-i cam toate șuruburile în care încă se mai ține și se bâțâie a pagubă. Astfel, dupa 25 martie, cand Venus trece peste Destin, dupa 24 februarie, când Saturn trecând tot peste Destin a declanșat acest război, dar a și primit instantaneu opoziții din toate direcțiile, Marte, pe 30 martie nu îi mai poate da putere, ci încă o lovitură la soclu. Iar dacă un om șubred se smucește acum, chiar că riscă să se descentreze singur.

Putin are casa 1 si casa 2 legate și pleacă din Scorpion. Casa 2 înseamnă ce bagi in gură, iar Martele natal, dincolo de lăcomia predefinită pe o astfel de casă a posesiunilor, aduce risc de înec, otrăvire, intoxicație, dar și alte lucruri mai sângeroase ce au legatura cu gâtul.

Casa a doua, mereu ne poate da informații despre moarte, pentru ca e oglinda casei a opta, cea a morții.

Va spuneam ca am dat skip la capitolele cu moartea, dar asta nu inseamna ca mi-au dat si ele skip cunoașterii mele. Uneori omul și-o mai face și cu mâna lui. Luna neagră tranzitează casa morții, străinătatea, și e in opoziție cu Marte, dându-i apa la moară.
Vă întrebați dacă am fost azi la biserică? Am fost. Scriu pentru cei care il cred pe Putin atotputernic. Nu e sau nu mai e mult. E vulnerabil, nu mai are nicio protecție, in afară de niște ziduri, reguli, câțiva aghiotanți spălați pe creier etc.”, a transmis astrologul Cristina Demetrescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre