E senzațional cum petrece Nasty la 76 de ani. Viața tenismenului se desfășoară între cluburi și… „neveste disperate”

E senzațional cum petrece Nasty la 76 de ani. Viața tenismenului se desfășoară între cluburi și… „neveste disperate”
Numărul 1 mondial în tenis în anii 70, Ilie Năstase poate fi considerat numărul 1 și când vine vorba de distracții. Chiar dacă nu mai e la prima tinerețe, Nasty demonstrează că încă poate să piardă nopțile în cluburi.

Mai are puțin și face 76 de ani, dar nu-i dai nici pe departe vârsta! Fostul mare tenismen a fost văzut petrecând cu mare chef într-unul din cluburile de fițe de pe litoral. Totuși, a fost singur, marea absentă fiind soția Ioana, care abia ce a renunțat la divorț.

Căsătorit pentru a cincea oară în 2020, Ilie Năstase are în continuare o viață tumultoasă. Soția sa, Ioana Simion, a fost pentru a doua oară la un pas să-i spună adio. Cum – necum, șarmantul Nasty a reușit să o împace și de data aceasta și femeia a renunțat la separare. Cu toate acestea, fostul mare tenismen a venit neînsoțit la petrecerea organizată în clubul „Fratelli”.

Sursă foto: ciao.ro

Se pare că distracția de la malul mării i-a fost umbrită, la un moment dat, de ceva. Nu se știu cauzele, dar fostul mare tenismen a fost văzut un pic dezorientat în parcarea din fața clubului, având și un pahar în mână. Bulversat, acesta a dat câteva ture prin parcarea respectivă, apoi s-a așezat pe una din mașini. Și-a revenit repede și a mers apoi în club, unde Delia și Smiley aveau programate reprezentații.

„Nu au curaj să vină în față, să spună că nu le place de mine, sau că sunt boșorog”

După ce viața de sportiv s-a încheiat, a urmat aceea amoroasă, tot timpul în atenția presei. Este la cea de-a cincea soție și cele patru căsnicii s-au sfârșit destul de urât. Nici actuala nu e străină de scandaluri, Ioana Simion depunând de două ori actele de divorț. Foarte apreciat ca sportive, Ilie Năstase a avut întotdeauna impresia că nu este la fel de îndrăgit de semeni ca și om.

„Se poate și asta, să fiu mai puțin iubit în țara mea. Dar asta s-a întâmplat dintotdeauna. Așa suntem noi, românii, și sigur că cei care mă iubesc mai puțin, să nu zic că nu mă iubesc, au dreptul! Eu știu din sport, acolo unii sunt pentru tine și alții contra ta. Dar singurul lucru care mă deranjează în România este că îți scriu pe Facebook, pe astea. Nu au curaj să vină în față, să spună că nu le place de mine. Sau că sunt boșorog, că n-am făcut nimic pentru țara asta…”, a povestit Năstase în podcastul lui Adrian Artene.