Ea e femeia pe care prințul Charles a cerut-o de două ori în căsătorie. Care au fost doamnele pe care le-a curtat

Ea e femeia pe care prințul Charles a cerut-o de două ori în căsătorie. Care au fost doamnele pe care le-a curtat
De când a aflat că va moșteni tronul Marii Britanii, prințul Charles și-a căutat o femeie care să-i fie alături și care să se ridice la nivelul său.

Prințul Charles a fost un cuceritor încă din tinerețe, însă nu toate femeile i-au căzut la picioare, așa cum ar fi crezut.

Ea e femeia pe care prințul Charles a cerut-o de două ori în căsătorie. Care au fost doamnele pe care le-a curtat

Ori de câte ori a întâlnit o femeie care i-a plăcut, prințul Charles a sperat că-i va fi sortită. Din păcate însă, n-a fost deloc așa, deși și-a dorit ca până la 30 de ani să-și pună pirostriile. Sursele spun că prințului i-au plăcut foarte mult blondele, ba chiar a avut o afinitate pentru ele.

Davina Cameron a fost una dintre tinerele care i-au căzut cu tronc prințului Charles însă, deși a îndeplinit cerințele Casei Regale, Davina nu l-a plăcut pe viitorul rege. Se pare a avut și un motiv bun, pentru că ar fi fost îndrăgostită de sportivul James Beard.

Șanse mari de a deveni soția lui Charles a avut Amanda Knatchbull

O altă cucerire a prințului a fost Amanda Knatchbull, pe care prințul chiar a cerut-o în căsătoria în anul 1979, iar soțul reginei Elisabeta a fost încântat de tânără și de acord cu relația lor. Ea era verişoara de-a doua a lui Charles, fiind mai mică cu nouă ani decât Charles şi, evident, de sânge albastru.

Potrivit cosmopolitan.com, Charles i-ar fi cerut mâna în timpul unei vacanţe a celor doi pe iahtul regal Britannia, dar tânăra i-a explicat că nu-l vede ca pe viitorul soț, ci mai degrabă ca pe un prieten foarte bun. Ulterior, Amanda s-a căsătorit cu scriitorul Charles Vincent Ellingworth în 1987 şi au împreună trei copii.

„M-ai lăsat singură toată seara, aşa că acum te las şi eu să te descurci singur pe mai departe”

O altă femeie care i-a plăcut enorm lui Charles a fost Jane Wellesley, dar nici aceasta nu a dorit să meargă mână în mână cu prințul. Anna Wallace a fost, din câte se știe, singura femeie care a fost cerută de prințul Charles în căsători de două ori. Dar refuzul acesteia a fost categoric. „Nimeni nu m-a tratat atât de urât în viaţa mea! M-ai lăsat singură toată seara, aşa că acum te las şi eu să te descurci singur pe mai departe”, spun sursele că ar fi afirmat Anna, când a pus punct relației.

Sursă foto: 9 Honey-Nine