Ea e motivul pentru care Mel Gibson pur și simplu întinerește

Ea e motivul pentru care Mel Gibson pur și simplu întinerește
Marile vedete nu se uită la vârstă și aleg iubite tinerele. Brad Pitt tocmai a dovedit-o, iar colegul său de breaslă, ceva mai vârstnic, a făcut și el o alegere asemănătoare.

În vârstă de 66 de ani, Mel Gibson se iubește cu o tinerică de 31 de ani. Cei doi au o relație care durează deja de ceva timp, și un fiu de cinci ani, Lars. Mel Gibson a vorbit într-un interviu acordat celor de la The Mirror, în urmă cu câțiva ani, despre diferența mare de vârstă dintre el și Rosalind:

„În ceea ce privește vârsta și relațiile, vorbim doar de un număr. Ne potrivim, ne înțelegem unul pe celălalt. Ea este matură și suntem ok unul cu celălalt. Unii sunt îngrijorați de aceste lucruri, dar relația funcționează grozav. Ea este o persoană cu adevărat specială”. Zilele acestea, Mel Gibson și iubita sa, regizoarea Rosalind Ross, mai tânără decât el cu aproape 35 de ani, au fost surprinși la Palermo, Italia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @melgibson_fansiteitaly

Mel Gibson pur și simplu întinerește

Cei doi au fost surprinși în timp ce luau prânzul împreună. Îmbrăcați casual și relaxați, s-au bucurat unul de compania celuilalt și apoi s-au îndreptat spre mașina lor, fără a lua în seamă faptul că fotografii nu-i scăpau din ochi. Mel și Rosalind sunt împreună din anul 2014. Cei doi s-au întâlnit atunci când ea s-a înscris pentru a scrie un scenariu pentru un proiect al companiei de producție pe care o deține celebrul actor. La momentul respectiv, Mel Gibson avea în urmă două divorțuri și mulți copii, unii deja mari.

Două mariaje și nouă copii. Mel Gibson e și bunic

Mel Gibson a fost căsătorit prima dată cu Robyn Denise Moore, pe care a cunoscut-o la sfârșitul anilor ’70. S-au căsătorit în 1980 și au împreună șapte copii: Edward, Christian, William, Louis, Milo, Thomas și Hannah. Ei s-au separat în 2006, iar divorțul a fost pronunțat abia în 2011. La scurt timp după aceea, Mel a devenit bunic. Fiica sa, Hannah, are trei copii.

În 2009, Mel Gibson a început o relație cu pianista Oksana Grigorieva. Cei doi au devenit părinții unei fete, Lucia. Despărțirea a fost scandaloasă, la propriu, ambii alegându-se cu câte un ordin de restricție cu referire la celălalt. Disputa s-a tranșat la tribunal, doi ani mai târziu. Apoi, în 2014, în viața lui Mel Gibson a intrat Rosalind. Fiul lor s-a născut după trei ani de relație, în 2017.

Sursa foto: Instagram