Ea e răvășitoarea fiică a celebrei Dana Marijuana! Când era mică, o vedeați la TV cu bunicul ei

Ea e răvășitoarea fiică a celebrei Dana Marijuana! Când era mică, o vedeați la TV cu bunicul ei
„Înc-o dată, cea mai fidelă fată Marijuana...”, vă amintiți versurile, cu siguranță. Vă amintiți și seria interminabilă de scandaluri televizate dintre celebra artistă și tatăl ei, care i-a crescut prima fiica, apoi pe a doua. Dana Marijuana s-a despărțit de ambii tați ai copiilor săi.

Alesia, prima fiică a celebrei Dana Marijuana e o frumusețe de fată. La 15 ani, puștoaica vrea să calce pe urmele mamei sale și a ales să apară într-un videoclip al unor artiști de hip-hop.

Dana Marijuana are două fiice.

Anunțul a fost făcut chiar de mama ei: „Fiica mea cea mare, Alesia, apare pentru prima data intr-un videoclip muzical. Sunt foarte mandra de ea 🥰 asa ca va invit si pe voi sa vedeti noul clip lansat de Tonik Obiektiv”, a scris hip-hopperița care rupea clasementele muzicale în anii 2000.

Alesia dorește să intre în lumea muzicii de stradă

Dana Coteanu, pe numele ei real, a avut o carieră fulminantă în muzica „de stradă”, fiind prima femeie care performa în acest tip de muzică. A avut colaborări cu La Familia, dar și hit-uri propii, încă fredonate și în zilele noastre.

Citește și: Dana Marijuana, totul despre viața ei

Din păcate, câteva probleme de sănătate au pus-o pe Dana la pământ și a îndepărtat-o ani buni de muzică, dar și de tatăl ei, cel care o ajuta în viața de zi cu zi.

Dana Marijuana și tatăl ei

Tatăl i-a crescut cele două fiice și i-a pus Danei pe picioare o afacere cu gablonțuri. Bărbatul s-a stins în primăvara anului 2018, moment în care Dana Mrijuana s-a ambiționat să se repună pe picioare și să se descurce singură cu doi copii.

A povestit drama ei într=un interviu acordat lui Mihai Morar:

Astăzi, Dana e hotărâtă să revină în muzică și îi face loc și fiicei ei, Alesia.
Puștoaica a început cu o simplă apariție în videoclipul piesei „Orașu”, a lui Tonik Obiektiv feat. DaffOne & Shayan. Frumusețea ei a impresionat. În plus, seamnănă foarte mult cu mama ei, în tinerețe, când de asemenea era o femeie cu trăsături aparte.