Echipa Faimoșilor primește întăriri. Două sportive superbe vor lua mințile bărbaților

Echipa Faimoșilor primește întăriri. Două sportive superbe vor lua mințile bărbaților
După multe discuții și eliminări, echipa Faimoșilor nu mai poate face față concursului. Se anunță schimbări.

Survivor se recalibrează! Echipa Faimoșilor nu mai e ca la început, așa că organizatorii au venit cu o soluție.

Echipa Faimoșilor primește întăriri. Două sportive superbe vor lua mințile bărbaților

Potrivit informațiilor oferite de Click, în echipa Faimoșilor urmează să apară două noi concurente. E vorba de două fete superbe, sportive, care speră să facă față cu brio concursului extrem de greu.

Cea mai sexy jucătoare de polo din România

E vorba, în primul rând, de Chelsea Gandrabura, considerată a fi cea mai sexy jucătoare de Polo din România, care  face joacă la Dinamo, pe postul de inter stânga. Tânăra este originară din Republica Moldova și a ajuns în România acum șase ani. Pentru că este extrem de bună a ajuns repede și căpitan. Chelsea este un adversar greu de învins și a arătat cât de talentată este și la emisiunea „Splash! Vedete la apă”.

Faimoșii primesc întăriri.

Cine este Ștefania Stănilă

Cealaltă frumusețe care va ajunge în echipa Faimoșilor este Ștefania Stănilă, în vârstă de 24 de ani. Tânăra a văzut lumina zilei la Aninoasa, unde este acum și cetățean de onoare. Ștefania este campioană campioană europeană pe echipe în anul 2014 la gimnastică artistică.

Ea a mai câștigat aurul la Sofia în același an și argintul în 2012, la Bruxelles. La mondialele din Belgia, ea avea doar 15 ani și era cea mai tânără sportivă din competiție. Fata este absolventă a Universității Babeș Bolyai din Cluj, unde a studiat motricitate și kinetoterapie. Oricare dintre cele două sportive are șanse egale să plece acasă cu marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Survivor. Faimoși, dar ghinioniști. Din echipa celebrităților au ieșit Roxana Ciuhulescu, Xonia și Andreea Tonciu.

Cine a făcut parte din echipa Faimoșilor

Din celebra echipă a Faimoșilor a făcut parte cântăreața Xonia, care a fost eliminată, alături de dansatorul Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, sportiva Elena Chiriac, dar și fostul luptător Cătălin Zmărăndescu, Laura Giurcanu și TJ Miles. Au mai fost eliminați fostul fotbalist Robert Niță și Andreea Tonciu. În ceea ce o privește pe Roxana Ciuhulescu, ea a fost descalificată.

Sursă foto: viva, playsport

Recomandarile noastre