Începe Survivor 2022. Faimoșii, vaccinați de patru ori pentru a putea pleca în Dominicană

Începe Survivor 2022. Faimoșii, vaccinați de patru ori pentru a putea pleca în Dominicană
Concurenții de la Survivor 2022 se vor confrunta în curând cu cele mai grele momente. Toți vor să fie câștigători.

Au abilități de strategi și spirit de învingători. Vedetele care au spus Da participării la Survivor 2022 așteaptă să înceapă lupta.

Începe Survivor 2022. Faimoșii, vaccinați de patru ori pentru a putea pleca în Dominicană

Printre cei care vor încerca să dovedească că poate trece peste orice încercări se numără Roxana Ciuhulescu. Într-o postare pe contul său de socializare, fosta prezentatoare a mărturisit că i s-au făcut patru vaccinuri pentru a putea pleca  în Republica Dominicană.

„M-au ciuruit. Patru vaccinuri pentru Republica Dominicană”, a glumit vedeta pe Instagram. Roxana a fost dintotdeauna atrasă de sporturile extreme, dar acum e curioasă să vadă dacă are condiție fizică, dar și dacă va putea rezista atât de mult departe de soț și copii.

„Am condus un metrou, camioane, tractoare, stivuitoare”

„La viața mea, am pilotat elicoptere, am zburat cu parașuta, am condus un metrou, camioane, tractoare, stivuitoare, mașini tunate, de colecție, de curse sau de off-road. Am fost pilot și copilot în concursuri oficiale și dețin toate categoriile de șofer auto.

În goana mea după adrenalină le-am cam făcut pe toate. Trei lucruri nu reușisem încă să testez: rezistența și condiția mea fizică și faptul de a sta departe de familie, de copiii mei.

Și, da!, am acceptat cea mai mare provocare, cea de a participa la show-ului fenomen. În noul sezon SURVIVOR, show-ul concurs realizat și difuzat de @protv_romania , voi face parte din echipa Faimoșilor! Sunt atât de multe necunoscute și situații noi care mă vor aștepta încât sunt sigură că această experiență mă va schimba radical”, a spus vedeta.

„Nu voi avea acces la telefon și rețelele de socializare”

Chiar de pe acum Roxana spune că are sufletul rupt în două, dar așteaptă și să înceapă cât mai repede filmările, pentru că e foarte curioasă ce va fi. „Sufletește, sincer, mă simt ruptă în două. Pe de-o parte mă gândesc la familia mea, pe de alta, sunt curioasă și nerăbdătoare să începem filmările în Republica Dominicană.

O perioadă o să lipsesc de aici, nu voi avea acces la telefon și rețelele de socializare. Până atunci însă, aștept sfaturi și încurajări de la voi. Scrieți-mi!”, le-a spus aceasta fanilor.

Sursă foto: instagram