Echipele se reconfigurează în Asia Express. Cum vor fi combinate cuplurile?

Echipele se reconfigurează în Asia Express. Cum vor fi combinate cuplurile?
A șaptea etapă Asia Express - Drumul Împăraților a venit cu o mare surpriză pentru concurenți, dar și pentru telespectatori. Cum piatra a fost verde, echipei formate din Eliza și Cosmin Natanticu li s-a adăugat aseară un invitat surpriză, care i-a însoțit pe tot parcursul traseului.

Iulia Albu, celebrul designer vestimentar, după ce a jurizat o probă de styling în concurs, a plecat pe Drumul Împăraților alături de noii ei coechipieri, Eliza și Cosmin.

„Până aici v-a fost, temerarilor! Nu știu mare lucru despre ei doi, dar sper să fie cool. Căci altfel va ieși cu scântei”, a glumit Iulia înainte să înceapă cursa. Tot aseară, un nou joc de amuletă ce le-a testat concurenților forța fizică și rapiditatea a fost adjudecat de Mihai și Elwira Petre. Cuplul a reușit până în acest moment al competiției să câștige cinci astfel de avantaje în cursă.

Din nou, telespectatorii au urmărit în număr foarte mare prima ediţie a stage-ului cu numărul şapte. Emisiunea s-a impus ca lider detaşat de audienţă, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban şi naţional.

În această seară, echipele se reconfigurează în Asia Express – Drumul Împăraților

Ediția de luni seară a celui mai dur reality-show, Asia Express- Drumul Împăraților, difuzată de Antena 1 de la ora 20:30, vine cu o nouă surpriză pentru cele șase cupluri rămase în cursă.

Mai exact, echipele se vor reconfigura în misiunile primite.  Doar atunci când se vor reuni coechipierii în forma inițială se va stabili clasamentul final. „Nu mi-a picat chiar bine”, va spune Mihai Petre. Vedetele trebuie să lupte cot la cot cu cei pe care i-au considerat până acum rivali.

„Să mă trimită Irina cu Mihai Petre în cursă? Eu nu pot să îmi imaginez așa ceva”, va mărturisi Lidia Buble. Într-o cursă contra cronometru, concurenții vor încerca să se adapteze rapid într-o nouă formulă. Toți vor lupta pentru aceeași miză importantă, de a ajunge primii la Irina Fodor.

Cum vor arăta noile echipe din Asia Express- Drumul Împăraților, prin ce situații neașteptate vor trece acestea într-o nouă ediție a celui mai dur reality-show, dar și cine va adjudeca imunitatea, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:30.