Eclipsa de Lună de pe 8 noiembrie ne dă viața peste cap. Ce se va întâmpla cu toată lumea

Eclipsa de Lună de pe 8 noiembrie ne dă viața peste cap. Ce se va întâmpla cu toată lumea
O eclipsă totală de Lună va avea loc pe data de 8 noiembrie 2022. Este un moment care nu va rămâne fără consecințe.

Când e eclipsă de Lună parcă toate lucrurile par altfel decât sunt în mod normal. Iată ce ne așteaptă anul acesta.

Eclipsa de Lună de pe 8 noiembrie ne dă viața peste cap. Ce se va întâmpla cu zodiile

Potrivit specialiștilor, eclipsa totală de Lună din data de 8 noiembrie 2022 va produce un dezechilibru pe plan emoțional, un disconfort pe care îl va simți toate zodiile. Pe de altă part însă, de data asta se pare că vom uita de propriul ego și vom fi extrem de atenți ce se întâmplă cu persoanele din jurul nostru și vom încerca să fim mai atente cu problemele lor, ajutându-le să treacă peste tot ce este greu.

Nu începeți noi proiecte

Tot specialiștii ne recomandă ca atunci când e Lună plină să nu începem noi proiecte, pentru că e posibil să nu le mai ducem niciodată la bun sfârșit. În timpul unei eclipse de lună e bine să stăm cât mai liniștiți, pentru că orice eveniment poate fi dat peste cap și e posibil să ne trezim cu incidente neplăcute. De evitat petrecerile cu multă lume și să optăm pentru relaxarea de acasă.

Nu faceți prea multe cumpărături

De asemenea, ar fi bine ca atunci când e eclipsă totală de Lună să evităm sesiune de shopping. Dacă totuși nu se poate, atunci e indicat să nu cheltuim prea mulți bani și să rezistăm tentației. Nu în ultimul rând, nu se recomandă să consumăm alcool, pentru că e posibil să ne simțim deshidratați, Luna fiind în conexiune cu elementul apă.

Va fi un adevărat spectacol

Cei care vor vedea Luna în toată splendoare ei pe 8 noiembrie vor fi americanii, mai ales persoanele din Insulele Hawaii și jumătatea vestică a Americii de Nord. Potrivit informațiilor oferite de site-ul Space.com se estimează că aproximativ 2,7 miliarde de oameni vor avea ocazia să se bucure de un spectacol inedit al Lunii.