Ediție specială „Te cunosc de undeva” în Ajunul Crăciunului, cu doi Moși și o nouă prezentatoare

Ediție specială „Te cunosc de undeva” în Ajunul Crăciunului, cu doi Moși și o nouă prezentatoare
Cel mai iubit show de televiziune, „Te cunosc de undeva”, revine în Ajunul Crăciunului cu o ediție cu totul și cu totul specială dedicată sărbătorilor de iarnă.

Emisiunea cu cele mai spectaculoase transformări va avea, de data aceasta o altă prezentatoare. E vorba Sore, o cântăreață cu o voce formidabilă, care va aduce bucurie și zâmbete alături de Pepe. Artista a fost extrem de fericită că a avut ocazia să petreacă Ajunul Crăciunului alături de cei mai buni prieteni.

„Mă bucur foarte tare că anul acesta am sărbătorit Crăciunul alături de Pepe şi invitaţii, unul si unul, din ediţia specială. Este o seară de Ajun fantastică, plină de surprize.  După un sezon în care am simţit intens magia transformărilor, mă aflu pe scena Te cunosc de undeva! cu un alt rol!”, a declarat Sore.

Răzvan și Dani vor face un show de zile mari

Printre cei care vor cânta și vă vor încânta în Ajun de Crăciun la Te cunosc de undeva vor fi la loc de cinste Răzvan Simion și Dani Oțil. Acestora li se va alătura celebrul nea Mărin, dar și Iulia Albu, Carmen Brumă şi Mihail Pautov, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu şi Emi şi Cuza. Toți artiștii se vor întrece pe sine în cele mai extraordinare transformări. În ceea ce îi privește pe Irina şi Răzvan Fodor, actorul și prezentatoarea au rolul de a-i colinda de acasă pe telespectatori.

Cine vor fi cei mai așteptați invitați

Ştefan Bănică şi Emilia Popescu vor fi invitaţii speciali ai ediţiei de Crăciun, iar cei doi vor aduce un omagiu unor mari artişti ai scenei româneşti, Gabi Luncă şi Gheorghe Dinică. „Sunteţi o bucurie pentru noi şi, într-adevăr, o mare surpriză ca apariţie în emisiunea noastră.

Sunt pe cât de emoţionat, pe atât de fericit, că în această seară de Ajun de Crăciun suntem împreună!”, a declarat Aurelian Temişan. La rândul său, Pepe a completat: „Sunteţi geniali! Ne-am uitat ca la televizor!”. Ediția specială poate fi urmărită pe 24 decembrie, la Antena 1, începând cu ora 20.00.

Recomandarile noastre