Educația dată de Bianca Drăgușanu fiicei ei stârnește controverse. Micuța a spus tot: „În fiecare zi…” Exclusiv

Educația dată de Bianca Drăgușanu fiicei ei stârnește controverse. Micuța a spus tot: „În fiecare zi…” Exclusiv
Pe Bianca Drăgușanu o știe o lume întreagă, e cochetă și aranjată și când iese să ducă gunoiul. Vedeta nu pleacă niciodată de acasă nearanjată.

Bianca Drăgușanu e mereu o apariție impecabilă. Nu iese pe ușă nemachiată și fără să aibă părul aranjat. Dacă nu iese de la coafor, are grijă să poarte una din perucile calitative pe care le promova. Iar ea o învață pe fiica ei să fie la fel de pedantă.

Dar cum familia lor s-a mărit în ianuarie 2021, imediat după ce Bianca s-a întors din vacanțele petrecute în premieră alături de Gabi Bădălău, în Dubai și Maldive, acum și noul membru a intrat în rutina zilnică de frumusețe.

Așa cum știți din postările Biancăi, ea are o cățelușă albă, din rasa pomeranian. Ar trebui spus că a lansat o adevărată modă la nivel național, tot mai multă lume își achiziționează, ca animal de companie, acest câine. Inclusiv fostul ei al doilea soț, Alex Bodi, a cumpărat unul pentru fiica sa mai mică, vara aceasta. Pe străzile din România se văd tot mai des căței pomeranian purtați în lesă.

Cățelușa Biancăi Drăgușanu merge zilnic la coafor

Fiica Biancăi Drăgușanu, Sofia Natalia Slav, este foarte încântată de cățelul pufos ca o jucărie. Acesta e plimbat și îngrijit, are chiar și jucării, acasă, după cum a mărturisit puștoaica într-un interviu. Tot ea spune că nu îl stresează niciodată, și că se joacă „frumos” cu cel mai mic membru al familiei.

Sofia a dezvăluit însă că micuța cățelușă, pe nume Chanel (n.r. – „mama i-a ales numele”, a mai dezvăluit puștoaica), are parte de tratamente de styling zilnic. „O dată pe zi (aduc cățelul la tuns)”, a declarat fiica Biancăi Drăgușanu. Așa cum știți, Chanel nu e doar tunsă, ci are și blana vopsită, roz. Patrupedul are lăbuțele colorate în roz, dar și urechile și ciuful din coadă.

Deseori, micuța Biancăi, care, ea însăși e o fashionistă în devenire, își asortează ținutele cu culorile cățelului. Zilele trecute, Sofia a scos-o la plimbare pe Chanel, în lesă, iar pentru acest lucru ea a îmbrăcat o haină de culoare roz.

 S-a trezit reclamată la Protecția Animalelor pentru rele tratamente aplicate patrupedelor

„În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentruu că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz. (…)  Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație.

A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnologie. (…) A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (…) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți!

 

Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană”, s-a confesat vedeta.

 

Sursa foto / video: Instagram