Edward Sanda, declarații șocante despre nunta cu Cleopatra Stratan. Nu vor să respecte tradiția

Edward Sanda, declarații șocante despre nunta cu Cleopatra Stratan. Nu vor să respecte tradiția
Parcă sunt împreună de o viață și abia așteaptă să devină soț și soție cu acte în regulă. Dar Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu vor respecta tradiția.

Au emoții uriașe doar când se gândesc la cel mai frumos moment al vieții, însă Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor avea o nuntă cum nu s-a mai văzut.

Edward Sanda, declarații șocante despre nunta cu Cleopatra Stratan. Nu vor să respecte tradiția

O bună bucată de vreme au locuit separat, dar acum Cleopatra a lăsat în urmă Republica Moldova și a venit în România unde e sufletul său. Fiica lui Pavel Stratan și iubitul său s-au mutat împreună, iar în cazul lor „fluturașii din stomac s-au înmulțit mai mult”. „Totul decurge foarte frumos și ne bucurăm că s-a întâmplat asta.

Ne gătim unul altuia. Îi fac paste cu creveți, ea face un orez foarte bun, mexican. Ne place să mâncăm picant și încercăm tot felul de rețete. Nu prea reușim însă să stăm pe acasă mult timp. Până acum nu am avut nici o ceartă, nici o discuție. Asta a fost lăsat de sus”, a mărturisit Edward Sanda pentru Antena Stars.

Nu a văzut rochia de mireasă a Cleopatrei

Edward numără zilele până la momentul căsătoriei, însă nu a văzut rochia de mireasă a frumoasei sale logodnice. E convins însă că va fi una cu totul ieșită din comun. Există însă un lucru pe care Cleopatra și Edward nu îl vor respecta. Aceștia spun că nu au nevoie de părinți spirituali.

”Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătoria e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a mai spus Edward Sanda.

Sursă foto: Instagram

 

Recomandarile noastre