Vă amintiți scandalul „Marele Gatsby” de la Muzeul de Artă din Timișoara? Are legătură cu nașii fiicei Ginei Pistol și a lui Smiley

Vă amintiți scandalul „Marele Gatsby” de la Muzeul de Artă din Timișoara? Are legătură cu nașii fiicei Ginei Pistol și a lui Smiley
Botezul fiicei Ginei Pistol și a lui Smiley a fost un botez de poveste, după cum povestesc chiar nașii micuței. Contrar așteptărilor, Gina a optat pentru o pereche de nași aparte. Oameni da faceri din Timișoara. Prieteni buni. Vedeta le face și reclamă.

Încă se vorbește despre botezul pe care Smiley (37 de ani) și Gina Pistol (40 de ani) l-au organizat pentru fiica lor, Josephine. În vârstă de 3 luni, aceasta a fost creștinată în brațele părinților ei spirituali, Diana și Marcel Martinaș. Sunt prietenii Ginei din Timișoara. A urmat o petrecere în ținute relaxate, cu grătar în meniu. Acesta a fost preparat de prietenul Ginei Pistol, Cătălin Scărlătescu, și de echipa lui.

Cum a fost botezată mica Josephine

Cum am spus, Gina și Smiley i-au ales drept părinți spirituali pentru Josephine pe Diana și Marcel Martinaș, prieteni apropiați ai Ginei.

„O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. De asemenea, nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură. Noi nu facem un eveniment foarte mare. Pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, declara ea zilele trecute.

După botez, proaspăta mămică a profitat și le-a mulțumit și public celor doi, subliniind cât de mult îi iubește. Și cei doi au distribuit imagini de la petrecere, inclusiv cu micuța Josephine în brațe.

Cine sunt Diana și Marcel Martinaș

La petrecere, nașa și mama finei s-au asortat, ambele au purtat ciocate și ambele au dansat de mama focului. Diana și Marcel Martinaș în 2013 au lansat compania de distribuție Blue Diamond Generation. Potrivit Renașterea.ro, afacerea a atins primul milion de euro ca cifră de afaceri și 10.000 de parteneri în toată țara, la doar un an de la lansare.

Compania distribuie, în sistem MLM (multi-level marketing), produse de sănătate, îngrijire, terapie şi frumuseţe, produse pentru locuinţă. În pandemie, compania și-a extins portofoliul cu pachete educaționale pe vânzări, public speaking, poziționare și dezvoltare personală.

Marcel Martinaș are și o clinică stomatologică și e senior manager la Regenswiss Pharma, o companie care vinde „molecule de fericire” la care și Gina Pistol a mai făcut reclamă. Ea spune că pastiluțele „și-au făcut treaba”.

„Atunci când trec printr-o perioadă solicitantă, atât din punct vedere fizic, cât și psihic, fac niște atacuri de panică destul de urâte. (…) Dacă nu era Dr. Joy, nu știu dacă rezistam. Eu l-am folosit pe toată perioada filmărilor, atât pentru Chefi, cât și pentru Asia Express. Suplimentul acesta [Dr. Joy] m-a ajutat foarte mult! Chiar și-a făcut treaba!”, a mărturisit vedeta. De altfel, Gina apare și într-o reclama la compania stomatologică a nașilor fetiței sale.

Petrecere în stil Marele Gatsby la Muzeul de Artă

Revenind la perechea de nași, amintim că în 2016 opinia publică a fost șocată de decizia acestora de a celebra aniversarea bărbatului nici mai mult nici mai puțin decât în Sala Barocă a Muzeului de Artă din Timișoara, aceeași unde, în 1846,  a concertat marele Franz Liszt.

În instituția publică care găzduiește opere de artă ce necesită condiții stricte de lumină, temperatură și umiditate s-a fumat trabuc, s-a băut, s-a dansat pe muzică electrizantă, iar totul a fost filmat chiar de petrecăreți și pus pe rețelele sociale. Petrecerea a fost una tematică, în stil Marele Gatsby.

Sursa foto: Instagram

Fetiță de culoare, declarată albă pentru că era prea bogată. A acumulat o sumă colosală