Simona Ionescu / Redactor Șef

Efectul de piramidă, o enigmă ce pare că nu va fi niciodată dezlegată. Și la Pitești a existat o piramidă

Efectul de piramidă, o enigmă ce pare că nu va fi niciodată dezlegată. Și la Pitești a existat o piramidă
De-a lungul timpului, oamenii de știință au căutat explicații despre felul în care au fost construite piramidele din Egipt. Cum a fost creat efectul de piramidă?

Bioterapeuții spun că energia de piramidă stimulează vitalitatea și intensifică puterea de reacție a organismului, ceea ce duce la accelerarea procesului de vindecare. Să fie piramidele opera altor civilizații?

Efectul de piramidă, o enigmă ce pare că nu va fi niciodată dezlegată

Piramidele sunt poziționate pe direcția nordului magnetic, ceea ce face ca uriașele blocuri să depindă de câmpul magnetic terestru. Aceasta este decizia specialiștilor, după o sumedenie de cercetări. Ce este acest efect de piramidă? Oamenii de știință au descoperit că în interiorul unei piramide este altfel decât în viața reală.

 

Apa își schimbă structura moleculară, dar și informația și devine vindecătoare pentru orice suflet, om sau animal. Mai mult, alimentele rămân proaspete o perioadă de trei ori mai lungă decât suntem obișnuiți.

Bateriile se reîncarcă singure

Tot ca urmare a efectului de piramidă semințele cresc mult mai repede și au valori nutritive mai ridicate, iar bateriile se reîncarcă singure. În plus, cei care locuiesc într-o casă ce are forma unei piramide s-a constatat că se îmbolnăvesc extrem de rar. Concluzia e una singură: în interiorul piramidelor sunt energii fantastice pe care nimeni nu le-a putut explica până acum.

Ce s-a ales din replica piramidei lui Keops de la Pitești

Puțini sunt cei care știu că o construcție bizară, de dimensiuni foarte mari, de la marginea Piteștiului, este o replică a piramidei lui Keops. Aceasta este ridicată în anii 80, la scară de 1:10. Piramida, singura din lume cu stație de epurare a apei, a fost realizată cu ajutorul unei fantastice femei, un as în domeniul biologiei, dr. Mărioana Godeanu.

Există surse care spun că în perioada comunistă, când stația de epurare funcționa, paznicii bolnavi dormeau în înteriorul piramidei și se însănătoșeau în mod miraculos. Și multe femei care nu puteau face copii la scurt timp după ce au intrat în acea piramidă au rămas însărcinate.

Colosul a luat în 1992 medalia de argint la Geneva și aurul la Budapesta, iar un an mai târziu Marele Premiu la Salonul Internațional de Inventică de la Nurnberg. Apoi, peste piramida doctoriței Godeanu s-a așternut tăcerea…

Surse foto: universulargesean

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre