Ei sunt copiii Anei Kournikova și Enrique Iglesias! Poze rare

Ei sunt copiii Anei Kournikova și Enrique Iglesias! Poze rare
Enrique Iglesias se iubește cu Anna Kournikova de foarte mult timp. Vedeta latină în vârstă de 44 de ani și rusoaica, în vârstă de 38 de ani, au început o poveste de dragoste la sfârșitul anului 2001, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al videoclipului „Escape”.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au debutat oficial pe covorul roșu ca și cuplu la premiile VMA MTV din 2002 și au participat la premiera Once Upon a Time in Mexico în New York City anul următor.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au stat departe de lumina reflectoarelor 

Dar, în mare măsură, cei doi și-au păstrat relația privată și rareori au fost fotografiați împreună în ultimii ani. În 2017, Enrique și Anna au devenit părinți pentru prima dată. Frumoasa rusoaică a adus pe lume gemenii Lucy și Nicholas.

„Vreau ca viața mea personală să fie cât mai privată posibil”, a spus Enrique într-un interviu din 2011.  

Aniversarea de 1 an a micuței Mary

Anul trecut, Anna Kournikova dat naștere celui de-al treilea copil. Frumoasa blondă și Enrique Iglesias sunt mândri părinți ai unui băiețel și două fetițe. În acest weekend micuța Mary a împlinit frumoasa vârstă de un an. Cu această ocazie, mămica ei a publicat pe Instagram o fotografie adorabilă.

Fosta jucătoare de tenis în vârstă de 39 de ani a notat în dreptul fotografiei: „1!” . La rândul său, cântărețul spaniol în vârstă de 45 de ani a răspuns cu o inimioară în comentarii. Ulterior, vedeta a postat și un filmuleț cu Mary, în care apare vorbind în rusă cu fiica ei.