El a fost monstrul din viața Andreei Bănică. „L-am urât din tot sufletul. Îmi doream să moară”. Cele mai tulburătoare declarații din showbiz la ora actuală

El a fost monstrul din viața Andreei Bănică. „L-am urât din tot sufletul. Îmi doream să moară”. Cele mai tulburătoare declarații din showbiz la ora actuală
Andreea Bănică are tot ce-și poate dori o femeie, însă poartă în suflet o imensă durere.

Copilăria Andreei Bănică nu a fost cea pe care și-ar dorit-o. Momentele grele prin care a trecut nu le poate scoate din cap nici acum.

El a fost monstrul din viața Andreei Bănică. „L-am urât din tot sufletul”

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Andreea Bănică a povestit, cu lacrimi în ochi, despre momentele cumplite prin care a trecut în copilăria sa. Evenimentele au marcat-o atât de mult, încât artista spune că i-au rămas în suflet pentru toată viața. Tatăl vedetei a fost cel care le-a făcut viața un coșmar, atât Andreei, cât și mamei sale. Bărbatul obișnuia să consume alcool și devenea violent.

„De la etajul unu până la patru, fiind foarte mare ecou, auzeam cum ne înjură și cum ne face”

„Când am plecat de acasă am zis că nu vreau să plâng. L-am urât din tot sufletul. La un moment dat, îmi doream să moară. Îmi ziceam că nu mai vreau. (…)  Știam că vine. Îl auzeam de la etajul unu. De la etajul unu până la patru, fiind foarte mare ecou, auzeam cum ne înjură și cum ne face. (…) Am scăpat-o pe mama mea din mâinile lui de foarte multe ori”, a povestit Andreea.

A fost sfârșitul pentru el

Bărbatul ar fi avut și ceva calități, ba chiar la un moment dat a deținut și un magazin. Băutura însă l-a dus la pierzanie și a reușit să se transforme într-un monstru pentru cele două femei.

„La un moment dat, nu știu cum și din ce cauză a ajuns să piardă acel magazinaș. A fost sfârșitul pentru el. A venit acasă fără nimic. A început să bea. Să facă scandaluri”, s-a destăinuit Andreea Bănică. Viața vedetei s-a schimbat radical când l-a cunoscut pe viitorul soț și de atunci se simte cu adevărat protejată.

Sursă foto: instagram