El e bărbatul care a pus-o la punct pe Anna Lesko. Vedeta nu comentează în fața lui

El e bărbatul care a pus-o la punct pe Anna Lesko. Vedeta nu comentează în fața lui
Anna Lesko pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Vedeta are mare grijă la ce mănâncă și, mai nou, s-a apucat de sală.

Când vine vorba de imaginea ei, Anna Lesko face orice efort pentru a arăta la fel de tânără și proaspătă.

El e bărbatul care a pus-o la punct pe Anna Lesko. Vedeta nu comentează în fața lui

Ca multe alte vedete care au grijă de felul în care arată, Anna Lesko și-a luat un antrenor ce o ajută să-și sculpteze trupul. Foarte priceput în meseria lui, acesta nu-i acceptă vedetei nici un moft și o pune la punct ori de câte ori cântăreața vrea să-și mai facă vreo poftă.

Așa s-a întâmplat cu puțin timp în urmă, când acesta i-a trimis un mesaj la prima oră a dimineții, care a făcut-o pe Anna să râdă. Ea n-a putut să rabde și le-a spus și fanilor săi cum se poartă antrenorul, în fața căruia ea nu crâcnește.

„Mor cu tine de gât”

„Deci mănânci de dimineață că altfel mor cu tine de gât/ Fără croissant și fără biscuit sau prăjitura cu banană de la cafenea”, i-a transmis antrenorul.  Mai cuminte ca de obicei, Anna n-a reacționat și i-a transmis acestuia că e mândră de cum evoluează relația dintre ei: „Am ajuns la alt nivel. Sunt mândră de evoluția noastră.”. De asemenea, Anna a arătat și câteva filme din sala de antrenament, unde face efort din plin pentru a arăta ca o prințesă, sub directa îndrumare a antrenorului.

A avut 11 parteneri sexuali 

Faptul că Anna Lesko a fost o femeie curtată îl știe toată lumea, dar nimeni nu a știut cu câți bărbați s-a iubit. Cu ceva timp în urmă, Anna i-a șocat pe toți când a mărturisit că a avut  „11 parteneri sexuali”. Iar în ce priveşte locul public neobişnuit în care a făcut sex, Lesko a mărturisit fără ezitare: „În avion. A fost greu, dar s-a realizat”.

Sursă foto: instagram