Iubitul Ramonei Crăciunescu de la Survivor a murit ca un erou, încercând cu disperare să-și salveze fiica.

Iubitul Ramonei Crăciunescu de la Survivor a murit ca un erou, încercând cu disperare să-și salveze fiica.
Face parte din categoria celor mai puternice femei, dar sufletul îi este plin de durere. Ramona Crăciunescu de la Survivor România a trecut prin momente cumplite.

A acceptat propunerea de a participa la Survivor România pentru că a vrut să-și dovedească faptul că e puternică. De acasă, Ramona primește energii pozitive de la iubitul ei și de la fiul ei, care vor să o vadă reușind în dura competiție.

El e bărbatul care i-a șters lacrimile Ramonei Crăciunescu de la Survivor

„Sunt curier, duc mâncarea la timp. Caldă, nu rece. Am venit în această competiție pentru că îmi place adrenalina la maximum. Iar viața m-a învățat să fiu o războinică și o supraviețuitoare.

Ramona și actualul ei iubit.

Mă consider că sunt deja o supraviețuitoare și am venit în acest concurs să arăt că pot și că sunt foarte puternică.”, s-a caracterizat Ramona Crăciunescu, la intrarea în marea competiție din Dominicană. La prima vedere, nimeni n-ar zice că o fată atât de frumoasă și tânără ar fi putut trece prin drama pierderii unui copil. Dar viața te surprinde când te aștepți mai puțin…

Cu patru ani în urmă i-a murit iubitul și fetița

În septembrie 2017, Ramona și logodnicul ei, împreună cu cei doi copii ai lor, se aflau la mare, în vacanță. Au plecat de acasă cu o rulotă.

Iubitul și fiica Ramonei au pierit într-un accident tragic. Fiul lor a supraviețuit miraculos.

Concediul era pe sfârșite, iar familia a decis să meargă la parcul de distracții. „Copiii nu mai văzuseră niciodată”, a spus Ramona printre lacrimi la testimonialele Survivor. „Îi făceam baie fetei și am văzut în oglindă o lumină puternică. Am ieșit și am văzut că toată rulota ardea puternic. Am încercat să îl sting și am luat foc. Întâi mâna, apoi părul. Am încercat să sting tot, cu spatele de ușă.

Am căzut din mașină și am vrut să intru înapoi să scot și fetița. Când am căzut, a explodat… Aerul a intrat în mașină.

Fiul meu a apucat să iasă că era mereu în spatele meu. Iubitul meu a ars, a ieșit și el din mașină. Am încercat să intrăm, dar în foc nu poți să intri, nu poți să reziști. Pur și simplu organismul nu te lasă și instinctul este să ieși afară, să te stingi.

Cu toate astea, am intrat amândoi de nenumărate ori, am luat foc de mai multe ori pe corp. Dar nu am găsit-o.

Când ieși si vezi cum arde rulota și nu poți să intri… doresc să nu trăiască niciun părinte asta.

Este groaznic, ești atât de neputiincios în fața focului. Iubitul meu a murit la 7 zile de la incident, în spital. Eu eram în comă, nu am participat nici la înmormântarea iubitului, nici a copilului.”, a relatat Ramona Crăciunescu, plângând. În alte cuvinte, bărbatul a murit eroic, în încercarea disperată de a-și salva copila.

De atunci, Ramona nu mai este același om. Pare că a trecut peste marea nenorocire, dar din suflet durerea nu se va șterge niciodată. Însă a înțeles că celălalt copil are mare nevoie de ea.

Micuța Sofia, un copil de o frumusețe rară!

Povestea Ramonei s-a aflat atunci când a fost propusă spre eliminare

„(…) În urmă cu 4 ani am avut un accident urât.  Mi-am pierdut fetița și iubitul. Am venit să demonstrez că sunt puternică. Vreau să dau tot pe traseu. Nu mă manifest prin furie atunci când intru pe traseu. Vreau să îi demonstrez fiului meu că are o mamă puternică. Viața, chiar dacă e grea, trebuie să te ridici tot timpul cu fruntea sus și să tragi cu dinții până nu mai poți, ca să reușești”, a declarat Ramona Crăciunescu la ProTV, la consiliul de nominalizări. Românii au empatizat cu ea și mai mult de când i-au aflat durerea și cea care a părăsit competiția a fost Ana Dobrovie.

Împătimită a motoarelor

Îndrăgostită de motoare, Ramona și-a găsit acum liniștea și sprijinul de care avea atâta nevoie. În 2019, a întâlnit un bărbat care i-a arătat că mai există iubire pe pământ. Bărbatul și fiul Războinicei se înțeleg de minune, iar dovadă stau fotografiile în care toți trei sunt cu adevărat, o familie. Acesta se declară cel mai mare fan al ei și o susține frenetic pe rețelele sociale.

Sursă foto: facebook

Recomandarile noastre