Războinicii, mai tari la probe ca Faimoșii, dar plătiți cu sume derizorii

Războinicii, mai tari la probe ca Faimoșii, dar plătiți cu sume derizorii
S-a aflat cu ce sume sunt plătiți Războinicii. Chiar dacă Faimoșii sunt plătiți regește, s-a dovedit că până acum nu le fac față.

Deși a trecut doar o săptămână de când au intrat în pâine, Războinicii le-au dat clasă Faimoșilor.

Războinicii, mai tari la probe ca Faimoșii, dar plătiți cu sume derizorii

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, Războinicii ar fi plătiți cu sume mult mai mici decât ar crede cineva. E vorba de 1000 de euro de persoană pe săptămână. Nu același lucru se întâmplă în clanul Faimoșilor, unde, Zmărăndescu, de exemplu, încasează 4500 de euro/săptămână. De asemenea, Roxanei Ciuhulescu se spune că i-ar intra în buzunar 4000 de euro săptămânal.

Zmărăndescu, propus spre nominalizare

Faimoșii se pare că nu se mai opresc din scandaluri, iar Emil Rengle l-a nominalizat pe luptătorul Zmărăndescu pentru nominalizare. Așa cum ne-am fi așteptat, Rengle, este unul dintre cei mai cunoscuţi coregrafi din România, câştigătorul celui de-al optulea sezon Românii au talent, a intrat în gura lui Cătălin.

„M-a deranjat atitudinea lui față de TJ, care a fost una foarte agresivă”

„Așa voi sta întotdeauna, drept și neclintit în fața adevărului și a iubirii. O să spun că îl nominalizez pe Cătălin Zmărăndescu și am să motivez această alegere. Pe lângă toate lucrurile care s-au discutat, pe lângă dezechilibrarea energiei echipei, pe lângă faptul că acoperișul este făcut mai bine în partea domnului.

Pe mine, de exemplu, în acea dimineață nu m-a deranjat cearta cu Roxana. M-a deranjat atitudinea lui față de TJ, care a fost una foarte agresivă. Cred că ego-ul lui Cătălin este o boală și orice boală poate fi vindecată. Îmi doresc ca nominalizarea să îl trezească pe Cătălin.

Să devină un om autentic, să înțeleagă că aici cu toții suntem antrenori unii pentru ceilalți și că nu ne dorim un singur antrenor pentru echipă. Îmi doresc ca, și cu tot respectul față de Cătălin, pe care îl consider un om bun, precum orice alt om care poartă o boală precum ego-ul, să scape”, a afirmat  Emil Rengle.

„Eu nu intru în gașca lor”

Vizibil deranjat, campionul internațional la kickboxing s-a simțit lezat și a încercat să se țină tare pe poziție. „Nu, nu este o surpriză. Eram sigur de ceea ce se va întâmpla pentru că, oarecum, eu nu intru în gașca lor. Își asumă până la capăt ceea ce a spus, e problema strict a lui, eu nu o să comentez în niciun fel. Dacă e să plec acasă, plec acasă cu capul sus, dacă e să rămân, același lucru îl voi face”, a declarat Zmărăndescu.

Sursă foto: protv

Recomandarile noastre