Survivor. Ce s-a întâmplat cu Roxana Ciuhulescu? Fanii au rămas blocați. „Ceva nu e OK acolo!”

Survivor. Ce s-a întâmplat cu Roxana Ciuhulescu? Fanii au rămas blocați. „Ceva nu e OK acolo!”
Survivor România 2022 a început în forță. Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru prima oară, iar miza a fost una importantă. Unelte cu care să-și construiască un adăpost: fierăstrău, funie și cuie. Echipa câștigătoare a fost o surpriză, pentru că a fost în dezavantaj o perioadă bună de timp. Totodată, ceva straniu s-a întâmplat în Dominicană...

Survivor e plin de surprize și în acest sezon. Vedeta numărul 1 a acestei ediții de la clasa feminină, Roxana Ciuhulescu, a uimit încă din prima emisiune difuzată.

Duminică seara, românii au stat cu inimile strânse în fașa televizoarelor. Unii și-au susținut vedeta preferată, alții au ținut pumnii Războinicilor.

Punctele cheie ale showului au fost câștigate astfel:

Dansatorul pe tocuri Emil Rengle a câștigat primul punct din sezon.

CRBL este foarte competitiv și, deși ceilalți și-au ales adversari pe măsura lor, acesta l-a ales pe dansatorul din echipa adversă, pe Liviu. Condiția fizică a lui Liviu pare a nu fi prea bună, dar în cadrul competiției a reușit să-l învingă pe CRBL.

Survivor a făcut-o să clacheze

Surpriza serii a fost prestația Roxanei Ciuhulescu. Ea este cea mai titrată vedetă din acest sezon și majoritatea e cu ochii pe ea. Cu un palmares impresionat de reușite sportive, Roxana a intrat în comperție cu eticheta de adversar de temut. Însă prima probă la care a participat a fost un fiasco. Emoțiile au copleșit-o atât de tare încât fanii au avut senzația că fosta prezentatoare de la Pro Motor nu se simte fizic bine. S-a mișcat mult mai încet decât adversara sa Angela, a acționat stângaci și părea că nu se poate concentra. „Ceva nu e în regulă acolo, cu Roxana!”, „Pare că nu se simte bine!”, scriau fanii în timpul emisiunii pe grupurile online destinate suporterilor.

Din fericire, Roxana și-a revenit în a doua rundă, pe care a și câștigat-o. Vedeta a început să plângă în hohote după ce a câștigat punctul, iar colegii au încurajat-o și au felicitat-o.

„Am o descărcare emoțională, nu mă așteptam să pierd la primul meci. Acum m-am revanșat față de echipa mea, mă simțeam vinovată”, le-a mărturisit Roxana Ciuhulescu.

Survivor. Prima competiție pierdută de Faimoși

În final, Faimoșii au pierdut cu un scor de 8-10 pentru Războinici, deși Faimoșii au fost aproape tot timpul în avantaj. Eșecul i-a făcut să doarmă sub cerul liber, iar în zorii zilei s-au iscat discuții despre sforăitul deranjant al lui Cătălin Zmărăndescu.

Până acum niciuna dintre echipe nu și-a desemnat un lider, iar orgoliile sunt încă puternice. Vom vedea în ediția de astăzi, de la 20.30, dacă acest lucru se schimbă.