Survivor România. Se pleacă în Dominicană. Cum s-au despărțit concurenții de cei dragi

Survivor România. Se pleacă în Dominicană. Cum s-au despărțit concurenții de cei dragi
Cel mai așteptat show al momentului,  Survivor România, a intrat în linie dreaptă. Concurenții au avut parte de ultima noapte în așternuturile de casă.

Andreea Tonciu, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Otilia Bilionera, TJ Miles, Radu Itu, Elena Chiriac, Robert Niță și Laura Giurcanu sunt cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022.

„Ultima seară în familie înainte de plecarea spre marea aventură de la #survivor. Am zâmbit pentru că îi aveam lângă mine, deși în suflet deja sunt tristă și mă gândesc cum voi sta atât de mult departe de ei și fără să putem vorbi.  O să-mi iau forța pentru a merge mai departe din gândurile care-mi vor zbura spre ei pentru că știu că mă vor încuraja neîncetat”, a scris, aseară, pe Instagram, Andreea Tonciu.

Cătălin Zmărăndescu și-a petrecut zilele neratând niciun moment în care a putut sta alături de frumoasa sa soție și de copiii lor, Matilda și Cătălin jr.

Faimoșii abia așteaptă provocarea

„Abia astept sa inceapa aventura. Vreau sa va multumesc tuturor pentru sustinere si incredere! Nu vreau sa fac promisiuni pe care nu pot sa le onorez, dar pot sa va spun ca am sa fiu EU, acelasi eu, pe care il stiti de 20 de ani. Only The Strong Survive”, a scris CRBL pe rețelele sociale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxana Ciuhulescu (@roxanaciuhulescu)

Roxana Ciuhulescu a ieșit cu familia acum două seri, pentru o ultimă cină împreună, înaintea plecării. În schimb, aseară, s-a filmat în timp ce dansa pe o melodie franțuzească. „Când o să mă vedeți târâș pe coate, pe sub obstacolele de la @survivorromania.oficial , îmbrăcată sport, fără make-up și-n adidași, să vă amintiți de filmarea asta”, a scris vedeta.

Ce „garderobă” minimalistă le e permisă concurenților Survivor România

Doar trei tricouri simple, același model, fără logo sau brand la vedere. Concurenții Survivor România mai au dreptul să aibă la ei 10 seturi de lenjerie intimă identice, 10 perechi de șosete uni, 3 seturi de bikini și 3 maiouri sau bustiere simple pentru sport. Mai au voie cu 3 perechi de pantaloni lungi, identice, și 3 bluze de trening sau hanorace, dar și trei combinații de outfit diferite, pentru petrecere.

Cât privește încălțămintea, se acceptă doar o singură pereche de adidași negri. Nu se acceptă următoarele culori: gri, albastru, negru, neon. La sosire, fiecare va primi un rucsac gol unde își vor așeza un tricou, o bluză de trening, o pereche de pantaloni, o periuță de dinți, pastă, pieptene, un aparat de ras și hârtie igienică, dar și cremă SPF.