Electric Castle anunță trupe senzaționale pe scenele de la Bonțida

Electric Castle anunță trupe senzaționale pe scenele de la Bonțida
Festivalul de la Bonțida, Electric Castle confirmă noi capete de afiș pentru  ediția a 8-a a festivalului. Se anunță o ediție cu adevărat spectaculoasă, care reunește unele dintre cele mai interesante și bine cotate formații ale momentului

Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones, alături de Disclosure, Peggy Gou și Moderat, vor fi capete de afiș. Alături de aceste rupe,  zeci de artiști importanți se regăsesc în line up, printre ei Caribou, Editors, Aurora, Sven Vath, Sofi Tukker și Mogwai, se arată într-un comunicat de presă al Electric Castle.

A opta ediție Electric Castle se va desfășura între 13 și 17 iulie. Ediția din acest an va aduce multe noutăți. Organizatorii promit un festival extins ca suprafață și experiențe noi. Deja 30.000 de fani au achiziționat abonamente.  După doi ani de pauză în turneele mondiale, Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones sunt trupe ce trebuie văzute live măcar o dată în viață.

Noutățile capetelor de afiș de la Electric Castle 2022

Twenty One Pilots a scos, anul trecut, cel de-al șaselea album din carieră – Scale and Icy – un material care conține exact amestecul de rock, rap si synth-pop pe care milioane de fani, inclusiv din România, îl așteptau pentru a completa deja celebrele hit-uri Stressed Out sau Ride. Concertele lor sunt întotdeauna un amestec de haos și melancolie în doze intense, precum e de așteptat și la Bonțida, în premieră în România.

Deftones sunt deja în istoria muzicii nu metal, loc confirmat și de albumul pandemic Ohms nominalizat la Grammy și votat în top 10 cele mai bune albume ale anului 2020, ascultat, live, în premieră pentru România, la Electric Castle.

După aproape 30 de ani de existență „virtuală”, Gorillaz continuă să surprindă chiar și generația ce abia acum descoperă marile hit-uri precum Feel Good Inc. sau Clint Eastwood.

Ce nume noi intră în playlist-ul Electric Castle

Lista numelor noi pe afișul Electric Castle 8 e deschisă de pionierii muzicii deep house, Disclosure și Peggy Gou, unul dintre cele mai dorite nume pe scenele dance din lume. Gou-mania este deja un fenomen internațional ce câștigă tot mai mult teren și la noi.  Înaintea concertului din festival, Moderat va lansa un nou album, More D4ta.  Caribou, producătorul canadian cu 2 nominalizări la Grammy, este în plină promovare a celui mai recent album, Suddenly.

Pentru cei dornici să exploreze potențialul pop, printre propunerile organizatorilor sunt Aurora și Molchat Doma. Sven Väth, duo-ul electronic Sofi Tukker, Purple Disco Machine și mulți alți artiști completează afișul ediției.

Toți artiștii confirmați și biletele pentru toate cele cinci zile de festival pot fi găsite pe electriccastle.ro, cu o promoție specială Under 21, disponibilă pentru cei mai tineri fani ai festivalului ce-și doresc să trăiască 24/24h experiența Electric Castle.

Organizatorii păstrează opțiunea de achiziție în rate a abonamentelor, la fel ca la edițiile anterioare, cu doar 47 Euro + TVA o primă rată ce rezervă automat biletul pentru întreaga perioadă.