Elena Băsescu, în Vama Veche. Exclusiv

Elena Băsescu, în Vama Veche. Exclusiv
Vacanța planificată pentru Grecia a căzut din cauza restricților de circulație rutieră impuse de pandemie. Planurile familiei Băsescu au fost date peste cap.

Elena Băsescu a găsit soluție pentru ca cei trei micuți ai ei să nu ducă dorul mării și plajei în această vară. Ea și părinții, împreună cu copiii aveau planuri pentru un sejur în Grecia. Își cumpăraseră biletele de la o agenție de turism pentru rezervare la hotel încă de anul trecut, urmând ca deplasarea să se facă pe calea rutieră, cu mașina.

În general, Grecia este aleasă de familiile de români pentru copii. Apa mării nu are alge ca la noi pe litoral, are o adâncime mică de la mal și până la circa 100-200 de metri, nu sunt curenți periculoși ca la Marea Neagră.

Elena Băsescu, fotografii la malul Mării Negre în loc de Grecia

În urmă cu o lună și jumătate, chiar Traian Băsescu dezvăluise într-o emisiune televizată planul de vacanță cu nepoții, dar precizase că, dacă pandemia va evolua sau se vor impune restricționări, vor renunța la vacanța antamată și vor rămâne să se bronzeze pelitoralul românesc.

Elena Băsescu  și-a luat copiii, pe Sofia, Traian jr. și pe Anastasia și au plecat în Vamă. În timpul săptămânii acolo nu e prea multă nebunie din cea cu care ne-am obișnuit. Le-a făcut niște fotografii superbe, după cum vedeți.

Amintiri din Vama Veche…Unde, cu vreo 20 de ani în urmă, mămica lor poza ca fotomodel sau filma vreun videoclip cu o trupă românească.

Acum, în mediul politic se vorbește deja de o candidatură a Elenei Băsescu la alegerile locale. E vorba de listele Consiliului Local al Sectorului 1, unde ea activează în organizația PMP. Sau, dacă tatăl ei, Traian Băsescu va intra în cursa pentru Primăria Capitalei, e posibil ca și ea să își înscrie numele pe listele PMP pentru Consiliul General.

Foto: Facebook

Conflict major între jurnalistul Adelin Petrișor și bucătarul Petrișor. S-a folosit un cuvânt nasol