Elena Merișoreanu: „Mi-a afectat un plămân opt la sută”

Elena Merișoreanu: „Mi-a afectat un plămân opt la sută”
Elena Merișoreanu a avut un an greu. În primăvară, soțul ei a fost bolnav de COVID-19, iar la jumătatea lunii septembrie vorusul a lovit-o și pe cântăreața d emuzică popular. Slavă Domnului!, a fost externată în stare bună.

Elena Merișoreanu s-a vaccinat de două ori împotriva COVID-19, dar tot degeaba. S-a îmbolnăvit în septembrie. „Mi-a afectat un plămân opt la sută”.

Elena Merisoreanu: „Mi-a afectat un plămân opt la sută”

Elena Merișoreanu va împlini curând 73 de ani. Acum zece zile a aflat cu uimire că are coronavirus, deși era vaccinată de două ori. A stat internată nouă zile în spital, dar a avut parte de grija medicilor și Slavă Domnului!, a scăpat cu bine.

Cântăreața de muzică populară a fost externată din spital, acum două zile, și se află acasă. Celebra artistă a făcut și primele declarații despre perioada grea prin care a trecut, din cauza infecției cu SARS-COV-2.

Inițial, Elena Merisoreanu a crezut că e vorba de o simplă răceală pe care o poate trata acasă. Din nefericire, a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar plămânii au început să fie afectați. Drept urmare, a fost pusă imediat pe perfuzii de medicii de la spital. „Mi-a afectat un plămân opt la sută.”

Elena Merișoreanu s-a externat

”Ieri (n.r. – duminică, 3 octombrie) m-am externat. Sunt acasă, mi-am făcut plimbarea prin curte.  Ce bine e acasă! În spital erau prea mulți bolnavi, erau foarte mulți tineri bolnavi, cu vaccinul făcut. Eu am avut noroc cu vaccinul, la vârsta mea. Cu ce probleme de sănătate am, puteam să nu mai fiu. Îngrijirea celor din spital m-a lăsat fără cuvinte, de la femeia de serviciu până la doctori, asistente. Au răni de la măști, iar pe doamna doctor nu am mai recunoscut-o, când la externare și-a dat masca jos.  Oamenii aceștia chiar muncesc”, a declarat Elena Merișoreanu, potrivit Impact.ro

Elena Merișoreanu a vorbit și despre problemele de sănătate cu care se confruntă după infecția cu SARS-C0V-2. ” Voiam să ies încă de sâmbătă, dar nu a fost medicul de gardă. Am stat nouă zile, trebuia 14, dar mi-a ieșit CT –ul bine la plămâni.

Mi-a afectat un plămân opt la sută, dar am ieșit cu zero. Azi dimineața am avut saturația 99, ceea ce a fost foarte bine. Pot spune că m-am odihnit în spital, atâta am dormit. Aseară a venit o prietenă, o farmacistă, și mi-a zis că parcă vin de la cosmetică, așa de bine arăt. Păi normal, la cât am dormit”, a mai spus vedeta, scrie aceeași sursă.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp