Elena Merișoreanu, momentul adevărului: „Eu nu am știut ce înseamnă să am grijă de facturile casei, de impozite…”

Elena Merișoreanu, momentul adevărului: „Eu nu am știut ce înseamnă să am grijă de facturile casei, de impozite…”
De 50 de ani, Elena Merișoreanu trăiește o poveste de dragoste ca în filme alături de soțul ei. Artista face nunta de aur.

Au fost momente bune, au fost și discuții, ca în orice casă, iar în noiembrie Elena Merișoreanu și soțul său vor face 50 de ani.

Elena Merișoreanu, tratată ca o prințesă. „Eu nu am știut ce înseamnă să merg la cumpărături, să am grijă de facturile casei, de impozite…”

Într-o intervenție pentru Antena Stars, Elena Merișoreanu a povestit despre frumoasa ei căsnicie. Vedeta a mărturisit că au existat și probleme, dar a trecut cu bine de tot, cu ajutorul sfaturilor primite de la mama ea. Marea artistă își iubește soțul la fel de mult ca la început pentru că permanent a tratat-o ca pe o regină.

“Cele mai bune sfaturi și sincere ți le dă mama sau cei dragi”

”Anii trec așa repede, parcă ieri m-am căsătorit! Au trecut atâția zeci de ani. Mulțumim lui Dumnezeu că suntem în viață, că suntem bine. Căsnicia trebuie s-o gestionezi așa cum îți dictează inima. Sunt urcușuri și coborâșuri în decursul căsniciei, dar vreau să vă spun că trebuie să le trecem cu optimism, răbdare și multă toleranță.

Am fost un om echilibrat și am avut-o pe mama mea care mi-a dat numai sfaturi bune într-o căsnicie și pe mine m-a ajutat foarte mult! D-asta v-am spus că cei apropiați sunt prieteni, dar cele mai bune sfaturi și sincere ți le dă mama sau cei dragi, apropiați sufletului, adică din familie. Eu am avut un loc de muncă, bărbatul meu la fel, ne-am crescut copiii frumos. Eu eram plecată foarte mult din țară.

“El a avut grijă de casă, de copii, în lipsa mea a fost și mamă și tată”

Într-un fel am avut și eu cumpene în viață în care m-am gândit să mă despart… Eram curtată, tânără, frumoasă, nu eram de neglijat! Dacă m-aș mai naște o dată să mă căsătoresc tot cu bărbatul meu m-aș căsători! El a avut grijă de casă, de copii, în lipsa mea a fost și mamă și tată.

Vai, că suntem despărțiți! Păi ce? Sunt proastă să las acum când are o pensie așa de mare? Mă bucur și eu de banii pe care îi ia. Eu nu am știut ce înseamnă să merg la cumpărături, să am grijă de facturile casei, de impozite. El s-a ocupat de toate și se ocupă în continuare.”, a declarat Elena Merișoreanu, la Antena Stars.