Elena Merișoreanu, uluită de secretul ținut asupra stării de sănătate a lui Benone Sinulescu

Elena Merișoreanu, uluită de secretul ținut asupra stării de sănătate a lui Benone Sinulescu
Cei mai mari artiști ai României, printre care și Elena Merișoreanu, fac eforturi să afle cum se simte Benone Sinulescu. Nu au noroc.

„E un bun al poporului și trebuie să se știe de el”, este părerea cântăreței Elena Merișoreanu, privind situația situația în care se află acum Benone Sinulescu.

Elena Merișoreanu, uluită de secretul ținut asupra stării de sănătate a lui Benone Sinulescu

Vestea că Benone Sinulescu a fost găsit căzut în propria locuință a uimit întreaga lume artistică. Elena Merișoreanu, bună prietenă cu Benone Sinulescu încearcă de atunci să afle cât mai multe amănunte despre artist, însă totul e în zadar. “Nu am reușit să vorbesc cu Elena, soția lui Benone, mi-a răspuns însă o rudă. I-am spus cine sunt și că vreau doar să știu dacă e bine. Am o prietenă la Arad, tot artistă și am rugat-o să meargă la spital să se intereseze.

Din păcate, însă, nimeni nu vrea să dea relații despre el. Elena a interzis medicilor să spună ceva. Și nu înțeleg de ce, pentru că Benone e un bun al poporului”, a mărturisit Elena Merișoreanu. De asemenea, aceasta a afirmat că la fel de îngrijorate de sănătatea lui Benone Sinulescu sunt și Irina Loghin și Ștefania Rareș, dar nici aceste mari artiste nu au putut face mai mult, pentru că s-au lovit de același refuz.

“Benone mi-a făcut primul cântec”

Elena Merișoreanu spune că o leagă de Benone Sinulescu multe amintiri frumoase. De atlfel, atunci când a venit la București, la 16 ani, cântărețul a fost cel care i-a făcut prima piesă, text și melodie. “El mi-a dat primul meu cântec, Mamă, decât mă făceai, mai bine un pom sădeai. El m-a dus la radio să cânt această piesă, care se află pe primul meu disc de patru piese, cum era pe vremuri.

Am intrat odată la televiziune și mi-amintesc că scrisesem textul unei piese pe un carton, pe care Benone mi-l ținea. Dacă s-ar fi apelat și la noi, artiștii care îl iubim atât de mult, toți am fi sărit să-l ajutăm”, a mai spus Elena Merișoreanu, îndurerată de starea lui Benone.

Sursă foto: realitatea

 

Recomandarile noastre