Elena Udrea despre fiica ei de 3 ani: „Eva Maria, amor de mi vida”

Elena Udrea despre fiica ei de 3 ani: „Eva Maria, amor de mi vida”
Are mama fată mare... Elena Udrea a fost extrem de emoționată. Fetița ei a făcut cunoștință cu grădinița.

Are doar trei anișori, dar a intrat în colectivitate. Ce a făcut fetița Elenei Udrea în prima zi de grădiniță.

Elena Udrea despre fiica ei de 3 ani: „Eva Maria, amor de mi vida”

Micuța Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov a făcut primul pas în viață. Fetița a intrat la o grădiniță privată din Corbeanca, iar în prima zi pur și simplu a strălucit, într-o ținută elegantă. Pentru că mama a avut grijă s-o îmbrace după ultima modă. Udrea a fost extrem de atentă și la coafură și a optat să-i prindă Evei Maria părul la spate, cu agrafe. Tatăl nu a stat nici el degeaba și a făcut o fotografie cu cea mică care arată spectaculos, apoi a pus poza pe contul de socializare.

Prima sarcină la grădi

Așa cum era de așteptat, fotografia a strâns zeci de aprecieri în scurt timp. Eva a avut și prima ei sarcină la grădiniță. A făcut must, îmbrăcată în costum popular românesc. Mama a postat o fotografie pentru prietenii din online și un comentariu pe măsură: „Azi Eva a facut must la gradi… Cât mami a fost la Înalta Curte la proces!”.


De asemenea, Elena Udrea s-a mândrit cu fetița sa și într-o altă fotografie, în care micuța este extrem de dulce cu o păpușică în mână. „Eva Maria, amor de mi vida!”, a scris blonda în dreptul pozei.

Ce cadou a primit micuța de ziua ei

Micuța Eva a împlinit în septembrie trei anișori, motiv pentru care părinții i-au făcut un cadou extraordinar: o plimbare la Disneyland, în Paris. “La mulți ani, fetița mea minunată! Îți urez să fii sănătoasă, să fii fericită în fiecare zi, să îi ai pe mami, pe tati, pe buni și pe toți cei care te iubesc alături mereu și să poți să faci în viață orice îți vei dori!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Măicuței Sfinte în fiecare clipă pentru că ești în viață mea! Să nu uiți că mama te iubește mereu, cel mai mult pe lume”, a fost și mesajul Elenei Udrea pentru fetița sa.

Elena Udrea, mai cool ca niciodată

Dar nu doar Eva Maria arată ca în reviste, ci și fostul ministru al Turismului, care și-a schimbat stilul vestimentar de când a devenit mamă. A uitat de pantofii scumpi și fustele scurte și  adoptă din ce în ce mai mult ținute lejere, care îi vin ca turnate. Nu cu mult timp în urmă, aceasta și-a etalat formele în parc, într-o pereche de colanți la care a asortat bocanci. Și a arătat perfect.

Sursă: ciao, protv