Elena Udrea suferă în spatele gratiilor. Adrian Alexandrov e și mamă și tată. Unde și-a dus fetița

Elena Udrea suferă în spatele gratiilor. Adrian Alexandrov e și mamă și tată. Unde și-a dus fetița
Elena Udrea suferă în tăcere în închisoare și face tot ce e omenește posibil să reziste. Dar situația e din ce în ce mai grea.

Adrian Alexandrov încearcă din răsputeri ca fetița lui și a Elenei Udrea să nu sufere.

Elena Udrea suferă în spatele gratiilor, Adrian Alexandrov e și mamă și tată. Unde și-a dus fetița

Iubitul Elenei Udrea, Alexandru Alexandrov își răsfață fetița cu orice ocazie, pentru a nu simți lipsa mamei. Recent, el a fost surprins într-un restaurant select din București, alături de câțiva prieteni și micuță. El a încercat să o facă să se simtă foarte bine și a fost bucuros când aceasta zâmbea. În acest moment, el e și mamă și tată și vrea ca fetița lui să treacă cât mai bine peste acest moment greu din viață.

Fetița nu știe că mama e la închisoare

Potrivit declarațiilor avocatei Elenei Udrea, micuța nu știe că mama e închisă, ci că a plecat în străinătate să muncească. „E singurul mod de comunicare. Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar.

La vârstă ei este greu să explici „Mama este în Italia la muncă”, invocă ceea ce se întâmplă cu atâtea familii de români. Cum ar putea să îi explice de ce se află în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi, juriştii, de ce e în penitenciar.” , a declarat apărătoarea.

Va fi o vară fierbinte

Pe de altă parte, avocata a memționat că au fost făcute mai multe contestații și se anunță o vară fierbinte. „Cine crede că au fost depuse armele, se înșală. Avem cel puțin alte patru acțiuni deschise în instanță. Pe scurt, avem o contestație la executarea pedepsei, în luna iulie, la Tribunalul București.

Apoi, avem o altă contestație pe fondul recursului în casație, în luna septembrie, și un apel la contestația în anulare, tot în prima lună a toamnei. Ca să nu mai vorbesc despre o altă contestație făcută la Înalta Curte de Justiție, al cărui termen este stabilit în octombrie. Pe scurt, vă pot spune că va fi o vară fierbinte, căci credem în șansele noastre!”, a mai spus aceasta.