Eliminarea lui Emil Rengle de la Survivor, o premieră. E pentru prima oară când o echipă face așa ceva

Eliminarea lui Emil Rengle de la Survivor, o premieră. E pentru prima oară când o echipă face așa ceva
Săptămâna asta, cu ochii în lacrimi, Emil Rengle spunea că și-a descoperit masculinitatea și că dansatorul pe tocuri nu mai e de actualitate. Apoi a plâns povestind despre mama sa și tentativele ei de suicid.

Poate că a câștigat simpatia telespectatorilor, însă nu a avut nicio urmă de șansă în fața propriilor coechipieri. Ediția primei zile de martie s-a încheiat cu un consiliu de eliminare. Faimoșii au pierdut, ieri, jocul pentru imunitate. Cătălin Zmărăndescu, aflat pe Insula Exilului a fost primul propus pentru eliminare. Apoi, Elena Chiriac și Marian Drăgulescu, deținătorii colanelor de imunitate au făcut, alte nominalizări: Emil Rengle și CRBL. La finalul Consiliului de ieri, Daniel Pavel a anunțat cine părăsește competiția.

Emil Rengle, exclus din echipă, înainte să fie eliminat

Cei trei nominalizați au făcut declarații înainte de afla cine pleacă acasă. Emil Rengle a mărturisit că s-a simțit exclus din echipă, de mult timp. Astfel că nu l-a surprins prea pare nominalizare.

„Am așteptat mult acest consiliu, căci eu deja am fost eliminat din echipa Faimoșilor, fapt care m-a luat prin surprindere. Pentru mine Survivor înseamnă un proces de evoluție și indiferent când ies, vreau să ies un om mai bun. Poate că CRBL are dreptate și aici nu ai prieteni, pentru mine schimbările de pe o zi pe alta sunt incredibile, dar mă bucură ca m-a ajutat să îmi dau seama de caracterul tău, TJ”, a replicat celebrul artist dansator.

CRBL a fost scurt și la obiect. „Eu nu sunt un ratat după toți acești ani de showbiz!”, a spus vedeta.

Eliminarea lui Emil Rengle de la Survivor, o premieră. E pentru prima oară când o echipă se bucură că e înlăturat un concurent

Catalin Zmarandescu a fost cu gândul la copiii lui cei mici și la soția sa. „Eu nu aș vrea să ies afară pentru uneltirile unui om. Dacă ies, știu că mă așteaptă o familie minunată”, a punctat luptătorul.

Cum a părimit Emnil Rengle vestea șoc a eliminării la cererea colegilor

„În aceasta seara, competiția se oprește aici pentru Emil Rengle. Tu părăsești competiția în această seară”, a fost anunțul lui Daniel Pavel. Vădit șocat de cele întâmplate, artistul și-a adunat forțele pentru a spune ceva.

În același timp, Smărăndescu, CRBL, TJ Miles, Elena Chiriac și Laura Giurcanu s-au bucurat vizibil de rezultat.

„Eu plec împăcat, chiar dacă într-o energie cum n-a mai fost vreodată la consiliu. Am împărtășit niște momente cu acești oameni pe care nu o să le mai trăiesc vreodată. Survivor pentru mine este o transformare, sunt convins că am greșit și sunt convins că o să mai greșesc, sper doar să întâlnesc oameni care să lumineze”, a spus Emil Rengle.

Eliminatul și-a luat rămas bun de la colegii de echipă, a spus că le dorește succes, însă Cătălin Zmărăndescu a refuzat să dea mâna cu el, spunând că este foarte dezamăgit. Anterior rezultatului voturilor, aproape toți coechipierii săi i-au spus că i-a dezamăgit, că i-a manipulat. O nouă ediție a emisiunii Survivor România 2022 se va vedea duminică, 6 martie, de la ora 20.00, pe PRO TV.

Sursa foto: PRO TV

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre