Elon Musk, anunțul pe care îl aștepta toată lumea. Se vinde cu 100 de dolari

Elon Musk, anunțul pe care îl aștepta toată lumea. Se vinde cu 100 de dolari
Celebrul Elon Musk e hotărât: nu se mai oprește din făcut copii. Și asta în timp ce are și alte idei  la fel de „crețe” precum creșterea natalității pe Terra. Zilele trecute a lansat un parfum cu miros de păr ars. Calcă pe urmele altei vedete de la Hollywood, care, în trecut, a lansat lumânări cu mirosul părților ei intime.

Elon Musk a glumit despre familia sa mare într-un interviu de vineri pentru Financial Times, spunând că este „destul de sigur că nu sunt în plan alți copii. Asta nu însemană că nu va avea mai mulți. Ci doar că, momentan, nu știe de vreo femeie însărcinată cu un nou urmaș. În vârstă de 51 de ani, el a declarat că nu se opune ideii de a avea și mai mulți copii.

CEO-ul Tesla a devenit tată în 2002. Primul său fiu, numit Nevada, a murit la 10 săptămâni de la naștere. Doi ani mai târziu, el și soția de atunci, Justine Wilson, i-au întâmpinat pe gemenii Griffin și Vivian, acum în vârstă de 18 ani. între timp, așa cum Rețete și vedete a arătat, Musk și Vivian sunt în relații destul de reci, adolescenta chiar și-a schimbat numele de familie în iunie pentru a nu „a fi înrudită cu tatăl biologic în niciun fel sau formă”.

De asemenea și-a făcut și o controversată schimbare de sex, recunoscută de autoritățile statului. Musk a vorbit cu presa despre relația lor tensionată, spunând: „Am relații foarte bune cu toți ceilalți. Nu le poți avea însă pe toate”. El și Wilson, acum în vârstă de 50 de ani, sunt și părinții tripleților de 16 ani Kai, Saxon și Damian, născuți în 2006.

Elon Musk: „Vreau să am cât mai mulți copii”

După divorțul fostului cuplu din 2008, fondatorul SpaceX a continuat sa facă copii, avându-l pe fiul X AE A-XII, acum în vârstă de 2 ani, și pe fiica Exa, acum în vârstă de 10 luni, împreună cu prietena sa, Grimes, celebra artistă canadiană, în mai 2020 și decembrie 2021. În iulie, a apărut vestea că Musk este tatăl gemenilor directorului executiv Neuralink, Shivon Zilis.  Micuții s-au născut în luna noiembrie a anului precedent, arată Page Six.

Antreprenorul a confirmat vestea pentru Page Six, spunând: „Bravo familiilor mari. Vreau să am cât mai mulți copii și să pot să petrec timpul cu ei și să fiu un tată bun. Fac tot posibilul pentru a ajuta criza natalității”, a scris el pe Twitter. „Scăderea ratei natalității este de departe cel mai mare pericol cu ​​care se confruntă civilizația”, a mai comentat Elon Musk pe aceeași temă.

Parfumul cu miros de păr ars

Zilele acestea presa internațională a luat foc după ce Elon Musk a anunțat lansarea primului său parfum. Ambalat într-o sticlă de culoare roșie, destul de banală ca formă, parfumul se vinde la prețul unui odorizant de nișă, 100 de dolari sticla. Cel mai bogat om de pe planetă a încasat un milion de dolari în doar câteva ore pentru primele 10.000 de flacoane vândute online, imediat după lansare, transmite Reuters.

Asta în contextul în care parfumul nici măcar nu se comercializează fizic, fiind vorba, în cifrele de mai sus, de precomenzi. „Esența dorinței respingătoare” este descrierea de pe site-ul web a parfumului lui Elon Musk care va începe să fie livrat în primul trimestru al anului 2023.

Compania sa Boring Company, cae vinde parfumul, e o firmă de construcții de tuneluri evaluată ultima dată la 5,7 miliarde de dolari. Aceasta pune în vânzare tot felul de ciudățenii. De exemplu, a vândut aruncătoare de flăcări la 500 de dolari bucata la începutul anului 2018, obținând 10 milioane de dolari. De asemenea, a vândut 50.000 de șepci inscripționate cu logo-ul Boring Company.

Printre precedentele sale produse s-au numărat tequila Tesla, lansată în 2020, și o pereche de „pantaloni scurți” care au marcat victoria lui Musk asupra investitorilor care au pariat împotriva producătorului de vehicule electrice, în prezent cea mai valoroasă firmă auto din lume.

Sursa foto: Instgaram