Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit. Fosta iubita a afaceristului a prezis asta

Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit. Fosta iubita a afaceristului a prezis asta
Povestea dintre Alex Bodi și Ema Uta nu a fost să fie de durată. Începută înainte de finele anului trecut, aceasta tocmai s-a încheiat, în ciudat declarațiilor de dragoste și a buchetelor imense de trandafiri pe care i le-a trimis bărbatul.

Ca să clarifice lucrurile, Ema Uta a făcut anunțul pe rețelele sociale. „Pentru a mă scuti de viitoare posibile „atacuri”, presupuneri, strategii din partea presei sau ale altor persoane, declar public că în acest moment nu sunt într-o relație cu cineva”, a scris make-up artista pe InstaStory. Mai mult, frumoasa a șters toate fotografiile în care apărea și ex-ul Biancăi Drăgușanu și al dariei Radionova.

Adevărul e că Bianca i-a reproșat bătăile și comportamentul, dar daria Radionova a spus că nu se poate abține din a căuta fericirea, mereu în brațele altora.  În ianuarie, când a părăsit-o pe Daria pentru a reveni în brațele Emei Uta, rusoaica și-a vărsat of-ul la televizor.

Fosta iubita a afaceristului a prezis totul

„Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria «poveste». Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă“, a spus Daria Radionova la „Antena Stars“.

„Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră“, a adăugat fosta iubită a milionarului.

Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit. El o păstrează în „palmares”

La începutul relației lor asumate, Ema Uta povestea cum a intrat în această poveste. „Am fost destul de reticentă, dar după ceva timp de când am lăsat o perioadă să-l cunosc mai bine. Au trecut cam 8 luni de când l-am cunoscut. Am văzut ce fel de persoană e, de fapt. Am închis ochii la ce se spunea despre el”, spunea Ema Uta.

Pe de altă parte, deși despărțirea e clară, Alex Bodi a decis să și-o rețină pe Ema în „palmares” așa că nu a șters fotografia cu ea de pe contul său de socializare. De la Radionova a păstrat poza cu halatul Versace customizat pe care aceasta i l-a făcut cadou de Ziua îndrăgostiților, cu mesajul „Daria Radionova îl iubește pe Alex Bodi”, acum un an, când se iubeau ca nimeni alții și erau și logodiți.

Pe Bianca nu o are în fotografii pentru că acest cont e nou, fiind pornit după prima rundă de arest preventiv în dosarul de proxenetism a lui Alex Bodi.

Sursa foto: Instagram