Ema Uta și Iulia Sălăgean se bat pe musculosul Alex Bodi. Se porcăie și se amenință cu Al Treilea Război Mondial. Declarații incendiare

Ema Uta și Iulia Sălăgean se bat pe musculosul Alex Bodi. Se porcăie și se amenință cu Al Treilea Război Mondial. Declarații incendiare
Scandalul dintre Iulia Sălăgean și Ema Uta e departe de a se încheia.  Ema Uta nu se lasă și pune totul la vedere.

Într-un interviu pentru Cancan, make-ul artistul vedetelor spune că propunerea pe care Bodi i-a făcut-o Iuliei cu câteva luni în urmă de a se împăca, a avut alt scop. Să o facă geloasă. De asemenea, Ema susține că atunci când ea e plecată, Iulia Sălăgean nu stă potolită și se duce la Bodi acasă.

Ema Uta a decis să spună toate aceste lucruri după ce Iulia a afirmat că Bodi ar vrea să reia relația cu ea. Pe de altă parte, Iulia susține că nu-l vrea pe Bodi din nou în viața ei, pentru că are în prezent o relație și își respectă actualul partener.

“Deja toată lumea știe că își petrece viața așteptându-l pe el”

Ema afirmă că Iulia Sălăgean i-ar fi trimis lui Bodi poze și filme sexy în perioada în care era organizatoarea cursurilor de make-up, pentru a-i suci mințile. „Acum patru luni, când spune ea (eu n-am numărat, sincer) că eu și Alex ne-am certat, Alex i-ar fi propus să încerce să se împace pentru că știa că e singura disponibilă «rapid» cu care mă poate face «geloasă».

Dar este de menționat și faptul că tot Alex, după 5 zile, i-a spus că nu poate continua cu ea, că a fost o greșeală, că a realizat că mă iubește și îmi va cere iertare. Deja toată lumea știe că își petrece viața așteptându-l pe el, iar ce spune ea, că ar avea o relație, că nu îl mai vrea, e o modalitate de a nu pica prost în fața persoanelor care o critică pentru că nu își reface viața și nu trece peste.

“Mi-a scris, o dată, pe Whatsapp, să îi spun «soțului ei» să ii răspundă”

Această femeie are anumite reacții care ridică semne de întrebare asupra stării ei psihice. Mi-a scris, o dată, pe Whatsapp, să îi spun «soțului ei» să ii răspundă. Așa l-a intitulat în condițiile în care ei au divorțat de ani buni.  Spune că e într-o relație, dar când merge la sală, urcă la Alex în casă, fără nicio rușine, în lipsa mea. Spune că e într-o relație și, a doua zi, permite fostului ei soț, pe care nu îl mai vrea, să îi arunce o palmă la fund, în mall.

“Să îi amintească cineva că ia pe datorie la sală și spune «plătește boss-ul»”

Din ce am înțeles, a declarat că dacă vorbește, va provoca cel de-al Treilea Război Mondial sau ceva de genul. Să îi amintească cineva că ia pe datorie la sală și spune «plătește boss-ul», adică Alex.

Ea a fost prietenă extrem de bună cu organizatoarea cursurilor mele, cu care s-a certat ulterior. Organizatoarea aflându-se cu mine în Bahamas, a certat-o că de ce nu i-a spus că e Alex cu noi două în Bahamas. Pai dacă nu mai are nicio relație cu el, decât una «părintească», de ce o mai deranja că Alex a venit în Bahamas la mine?!”, a mai spus Ema Uta.

„Îl cam «provoca» și incita pe Alex cu filmulețe și poze sexy, deși el era în relație cu altcineva”

„Contul ei de ICloud a fost conectat, în trecut, în telefonul organizatoarei, pe vremea când ele erau prietene. Și s-ar fi părut că îl cam «provoca» și incita pe Alex încă de pe atunci cu filmulețe și poze sexy, deși el era în relație cu altcineva.

O mamă serioasă, care pune importanță asupra a ce educație îi oferă copilului ei, care nu mai are nicio treabă cu fostul soț, își postează pe Tik Tok mesajul „poate îl f*t pe fostul, poate îl f*t pe al tău” ? Păi nu a susținut faptul că pe ea nu o interesează decât educația fetitei? Pai asta e educație?”, a încheiat Ema Uta, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Recomandarile noastre