Florin Salam începe războiul cu Alex Bodi. A vrut să-l fraierească pe regele manelelor și acum a fost avertizat public

Florin Salam începe războiul cu Alex Bodi. A vrut să-l fraierească pe regele manelelor și acum a fost avertizat public
Alex Bodi a avut întotdeauna fler pentru afacerile momentului. După construcții, vitamine pentru culturiști și potență sau afacerea cu țigări electronice a virat spre NFT-uri. Trecerea a fost simplă pentru el, care e băgat într-un business de milioane cu criptomonede, lingouri de aur și diamante într-un sistem piramidal. Acum i-a vrăjit și pe maneliștii momentului să i se alăture.

Oameni mai dintr-o bucată, maneliștii s-au prins repede că e destul de abstractă povestea cu NFT-urile. Că nu e vorba de un joc, ci de o afacere pe care nu o înțelege exact. Un jeton nefungibil (NFT) este un identificator digital unic care nu poate fi copiat, substituit sau subdivizat, care este înregistrat într-un blockchain și care este utilizat pentru a certifica autenticitatea și proprietatea.

Proprietatea unui NFT este înregistrată în blockchain și poate fi transferată de către proprietar, permițând ca NFT să fie vândut și tranzacționat. NFT-urile pot fi create de oricine și nu necesită decât puține sau deloc competențe de codificare pentru a fi create. Ele conțin de obicei referințe la fișiere digitale, cum ar fi fotografii, videoclipuri și înregistrări audio. Deoarece NFT-urile sunt active identificabile în mod unic, ele diferă de criptomonede, care sunt fungibile.

Florin Salam  și Tzancă Uraganu, vrăjiți de Alex Bodi

Aseară, Florin Salam a decis să facă dezvăluiri complete despre cum a ieșit din afacerea pe care i-a propus-o Alex Bodi cu NFT-uri.  Celebrul manelist Florin Salam a făcut un live, aseară, pe pagina sa de Facebook, după ce a fost întrebat de mai mulți admiratori cum stă treaba cu afacerea în care s-a băgat cu NFT-urile.

Cântărețul a mărturisit că nu a priceput de la început în ce se bagă și că s-a retras din asta pentru. Mai mult, îl face pe Alex Bodi mincinos, tocmai pentru că nu i-a explicat din start despre ce este vorba. Alături de Florin Salam în afacerea lui Bodi a intrat și alt manelist celebru. Tzancă Uraganu. Acesta nu s-a retras încă.

Ce urma să se întâmple cu maneliștii în Metaverse

„Da, într-adevăr eu și Florin Salam suntem foarte mândri că facem parte din acest proiect de NFT unic în România! Proiectul este o competiție, un concurs între mine și el de dragul fanilor așa cum am anunțat și inițial pe Tik-Tok”, a dezvăluit Tzancă Uraganu recent. Tot el a spus și în ce consta de fapt proiectul.

„O să vedem de parte cui vor fi fanii și ce tabere vor alege, iar noi îi vom răsplăti prin achiziționarea acestor NFT-uri cu foarte multe surprize. Spre exemplu, pot câștiga o cântare la un eveniment privat din viața lor, o zi cu noi, o plimbare cu mașina. Ei le pot vinde foarte bine pe platforme, le pot face cadou sau le dețin pur și simplu și urmăresc cum le crește valoarea.

O să avem și o altă colecție de NFT-uri cu minidedicații și autografe. Vor apărea la noi pe story și vor fi disponibile pe o cunoscută platformă de metaverse. Totodată, vor avea acces VIP la cel mai mare concert pe care eu împreună cu Florin Salam îl vom susține la sfârșitul proiectului și vom avea un invitat surpriză. Dacă țineți aproape pe paginile oficiale de Instagram și Tik-Tok și websiteurile noastre, zi de zi vor fi anunțate surprize”, a mai detaliat acesta.

Motivul pentru care Florin Salam s-a retras din afacerea cu NFT-uri a lui Alex Bodi

„Să vă dau un răspuns, m-a înnebunit toată lumea cu o întrebare, sunt la prietenul meu aici. M-ați înnebunit cu întrebarea aia cu jocul ăla, cum se numește nevastă, nu mă pricep eu, cu NFT-ul. Eu am crezut că va fi un joc, de fapt, pentru fanii noștri, joc mai copilăresc. Nu am știut eu că este vorba de afaceri. Că dacă ar fi, mi-aș face singur, eu pe numele meu vreau să mă îmbogățesc eu. Și mai ales când intri într-o situație de genul, probabil trebuie să fie toată lumea bine.

Adică dacă voi îmi faceți mie un avantaj, trebuie și voi să aveți avantaj pe tema asta. Vă dau cuvântul meu că eu am crezut că e doar un joc, eu alerg mereu pe străzi, mintea mea e într-o mie e părți, nu am știut că în spatele meu e. Eu m-am retras din chestia asta cu NFT, probabil dacă vorbeam din prima cu Alex Bodi, probabil dacă și el se ținea de cuvânt, rămâneam și țineam și lumea la curent cu tot ce se întâmplă pe acolo.  Așa, din punctul meu de vedere, eu m-am retras de acolo, vă anunț eu când e ceva, da?”, a relatat Florin Salam.

„Nu s-a ținut de cuvânt…”

„Că asta cu monezi și cu asta, încă nu sunt eu pregătit, Florin Salam! Eu dacă aș intra în ceva de genul, ar trebui ca toată lumea să câștige, aș fi corect! Oameni buni, încă o dată, dați share ca să se înțeleagă! Eu m-am retras din astea cu NFT, pentru că nu am știut că e tema asta, nici nu s-au ținut de cuvânt cei care m-au chemat să facem o treabă. Nu s-au ținut absolut deloc de cuvânt și asta este. Nu au avut putere să stea în preajma mea, acum, mă iertați, nu vreau să fiu nici fițos!

Dacă stai de vorbă cu Florin Salam trebuie să bagi și mâna în buzunar. Eu înțeleg, mai bine spui din prima că vrei să te ajut și atunci te ajut! Am ajutat toată viața! Dar când vrei să apari cu Florin Salam doar ca să apari lângă el, trebuie să afle lumea de la boss-ul. Deci eu m-am retras din NFT-ul ăsta, eu am crezut că e doar un joc de distracție al oamenilor, a fanilor, și de-odată văd că cineva vrea să se îmbogățească.

Vă țin la curent cu tot ce se întâmplă! Mi se pare măgărie din punctul meu de vedere, nu am cum să vă dezamăgesc. Deja eu trebuie să vă mulțumesc că m-ați înțeles în perioada mea grea în care nu am mai cântat. Trebuie să vă spun ce e bine, ce nu e bine și ce se întâmplă! Vă iubesc!”, a mai punctat manelistul Florin Salam în încheierea live-ului său.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre