În emisiunea lui Mihai Gâdea de marți seară a avut loc un mare anunț. O emisiune surpriză va avea premiera săptămâna viitoare. Emisiunea, care se va numi „Superprieteni” și va fi difuzată pe Antena 1, va consta în interviuri cu foști fotbaliști de legendă. Cel care va prezenta noua producție este chiar Gică Popescu. „Am făcut interviuri cu Hagi, Figo, Puyol și Stoichkov!”, a spus el. 

Fostul fotbalist a comunicat de asemenea că dacă noua emisiune va avea succes, va mai filma încă 10 interviuri alături de fotbaliști de legendă cu care a avut onoarea să joace. 

Emisiune-surpriză la televizor. Gică Popescu devine prezentator 

Emisiunea TV va debuta de săptămâna viitoare, 21-27 iunie. „După acea perioadă grea pe care am petrecut-o în 2014-2015, m-am gândit că vreau să călătoresc mult. Fiind o persoană dinamică și căruia îi place să fie înconjurată de prieteni, am început să fac o serie de interviuri cu foști mari jucători alături de care am jucat. Sunt angrenat într-un proiect cu totul și cu totul special. 

Un proiect de televiziune, un proiect în care, pentru prima dată, sunt plasat de partea cealaltă a camerei de luat vederi. Mi se pare ceva cu totul special și mi-a plăcut mult această experiență. Am realizat deja patru interviuri cu jucători importanți, care mi-au fost colegi. Dintre cei patru, doi sunt câștigători ai Balonului de Aur, cel mai important trofeu al fotbalului mondial pentru un jucător!

Am început cu Gică, după cu Figo pe Bernabeu și a fost dovada de ce înseamnă respect, pentru că cei de la Real mi-au spus că am stadionul la dispoziție, am făcut în una din lojele VIP de la Real. După am făcut pe Camp Nou cu Puyol și nu putea să lipsească Hristo Stoichkov”, a mărturisit Gică Popescu. 

Ce zice Gică Popescu despre Ronaldo și Stoichkov

„Încercam de foarte mult timp să-l aduc pe Stoichkov în Deltă și i-am zis să vină și să mănânce acolo și să pescuiască, e bun pescar. De atunci s-a mai întors în Deltă”.

„Proiectul este de a realiza 12 interviuri cu mari fotbaliști ai lumii, dar altfel de interviuri. Am reușit 4, urmează alte 8, iar printre cei pe care-i am pe listă se numără Laurent Blanc, Eric Gerets, Hakan Șukur, dar și alte nume mari ale fotbalului mondial. Nu vreau să vă stric surprizele pentru că vor fi multe

Gică Popescu a continuat și și-a adus aminte de relația sa specială pe care a avut-0 cu Ronaldo „Fenomeno”, povestind cum a avut grijă de el în primele zile pe care brazilianul le petrecuse la PSV Eindhoven. „Cu Ronaldo am avut o relație specială, iar la Eindhoven am făcut cu el ce a făcut Romario cu mine. Romario m-a luat lângă el când am intrat în vestiar și asta am făcut și eu la PSV, când Ronaldo, la doar 16 ani, ajungea în vestiar. După, când a venit la Barcelona se uita în tot vestiarul după mine și când m-a văzut a alergat și a sărit la mine în brațe”, a încheiat Ronaldo. 

Foto: Facebook

Oana Zăvoranu revine în forță. „Ce voi face eu împreună cu echipa mea nu a avut curajul să facă nimeni în România”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp