Emma Răducanu s-a întâlnit cu James Bond. Românca a strălucit pe covorul roșu

Emma Răducanu s-a întâlnit cu James Bond. Românca a strălucit pe covorul roșu
Presa britanică s-a întrecut în superlative pentru românca Emma Răducanu. Câștigătoarea US Open este ”o campioană a eleganței” și a avut ”o sosire orbitoare”. S-a dus la întâlnirea cu James Bond și chiar s-a pozat cu celebrul bolid al spionului britanic.

Celebritatea vine la pachet cu o mulțime de oportunități. Imediat cum a devenit campioană, Emma Răducanu a fost înconjurată de marile firme de modă și de promotorii de evenimente. A avut ocazia să strălucească la întâlnirea cu James Bond.

Daniel Craig a apărut în cinci filme James Bond

Emma Răducanu s-a întâlnit cu James Bond. Românca a strălucit pe covorul roșu

Emma Răducanu (18 ani) este lăudată la superlativ de presa britanică. ”A fost o apariție pe covorul roșu la premiera ”No Time To Die”. O apariție diafană într-o rochie maxi asimetrică argintie strălucitoare”, scrie dailymail.co.uk.

Sportiva de origine română a fost invitată la lansarea noului film din seria James Bond, iar evenimentul a fost unul cu fast.

”Jucătoarea de tenis a reprezentat imaginea eleganței într-o rochie maxi orbitoare de argint, în timpul ultimului ei debut pe covorul roșu. Rochia sa argintie a evidențiat talia ei tonifiată”, scrie aceeași sursă. Românca a oferit un zâmbet strălucitor pentru rafala fotografilor în timp ce purta o colecție de inele cu diamante și o brățară de la Tiffany & Co.

Emma Răducanu a purtat o rochie din colecția Dior’s Resort ’22 și a fost coafată de Nicky Yates. Presa a apreciat faptul că machiajul a fost minim și discret.

Emma Răducanu (18 ani) este lăudată la superlativ de presa britanică
Emma Răducanu s-a pozat și ea cu celebra mașină Aston Martin a lui James Bond

Premiera ”No Time To Die” amânată de mai multe ori

Filmările și, implicit premiera, peliculei ”No Time To Die” au fost amânate de mai multe ori, din cauza pandemiei. În cele din urmă, James Bond va fi văzut din nou, în aventuri periculoase.

La premieră, a fost adus și celebrul bolid al spionului. Mașina lui James Bond avea găuri de gloanțe în geam și zgârieturi pe laturi în urma aventurilor lui Bond. Emma Răducanu s-a pozat și ea cu celebra mașină Aston Martin.

Filmul, regizat de Cary Joji Fukunaga, a fost inițial lansat în aprilie 2020. A fost amânat pentru noiembrie, apoi pentru  aprilie 2021. Data lansării a fost definitiv stabilită pentru 30 septembrie în Marea Britanie, urmată de 8 octombrie în SUA.

Daniel Craig despre noul film din seria James Bond

Înainte de lansare, Daniel Craig și unii dintre colegii săi de distribuție vedetă s-au alăturat emisiunii Chris Evans Breakfast Show cu Sky pentru a vorbi despre film.

Daniel Craig , care a apărut în cinci filme Bond de peste 15 ani, i-a spus lui Chris Evans că nu ar fi crezut să mai joace din nou în acest rol.

„După ultimul, am crezut că asta a fost. M-am odihnit un pic și am spus cum văd eu rolul ăsta”, a spus actorul Daniel Craig.

”No Time To Die” este al 25-lea film din seria cu celebrul spion. Îl găsește pe James Bond după ce a părăsit serviciul activ și se bucură de o viață liniștită în Jamaica. Vechiul său prieten Felix Leiter, interpretat de Jeffrey Wright, de la CIA apare și cere îi ajutorul. Părăsind viața aparent fericită alături de Madeleine (Lea Seydoux), Bond se întoarce pe teren pentru a-l înfrunta pe Safin (Rami Malek). Acesta este înarmat cu o nouă tehnologie periculoasă care ar putea avea impact asupra lumii.

Producătorul Barbara Broccoli a tanticipat  la ce se pot aștepta fanii și a spus că filmul va oferi un final satisfăcător pentru ”Daniel’s Bond”. Vorbind pe podcast-ul oficial James Bond, ea a spus că acesta rol leagă pe toate celelate din serie. „Este punctul culminant al tot ceea ce a trecut prin portretizarea personajului său și leagă toate poveștile.

Daniel a preluat rolul lui Bond de la Pierce Brosnan în Casino Royale în 2006 și a apărut în Quantum of Solace în 2008, Skyfall în 2012 și Spectre în 2015.” Foto: Facebook, Sursa: dailymail.co.uk