Emoție pură la X Factor sezon 10. Dublă premieră. Când va începe show-ul

Emoție pură la X Factor sezon 10. Dublă premieră. Când va începe show-ul
Cei care iubesc emisiunea X Factor numără zilele până când vor putea să-i vadă pe noii concurenți, dar și pe simpaticii jurați.

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru show-ul de excepție X Factor.

Emoție pură la X Factor sezon 10. Dublă premieră. Când va începe show-ul

Mai e doar puțin timp și vom fi din nou conectați la X Factor, sezonul 10. Anul acesta, emisiunea va avea o dublă premieră, pe 6 și 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. Jurații sunt pregătiți pentru concurenții plini de talent, iar aceștia nerăbdători să afle verdictul de la cei mai buni cântăreți ai României.

„Important e ca cel care câștigă alături de mine să își amintească peste ani de chestia asta”

”Nu trebuie doar să cânți perfect sau doar să arăți foarte bine, trebuie să fie un pachet pe care atunci când îl vede omul la televizor să scoată telefonul și să te voteze”, e de părere Florin Ristei, potrivit antena1. La rândul său, Ștefan Bănică, câștigătorul emisiunii precedente a spus că abia așteaptă să fie din nou mentor.

”Nu e un concurs pentru mine, important e ca cel care câștigă alături de mine să își amintească peste ani de chestia asta și să poată spune că și eu am avut o oarecare influență asupra carierei sale. M-ar bucura mult mai mult acest lucru”, a spus Ștefan Bănică.

Delia, uimită de concurenții de anul acesta

După ce a participat la filmări, Delia a subliniat că e pur și simplu șocată de prestația concurenților de acum. ”Foarte mulți mi-au plăcut anul acesta în audiții, dar din păcate nu îi pot avea pe toți, așa sunt regulile… O să aflați și voi în curând!”, a spus jurata X Factor.

Și la fel de încântată s-a arătat și Loredana: ”Sezonul zece a fost intens și neașteptat! Universul mi-a răspuns și mi-a trimis ce nici măcar nu visam!”. Bineînțeles și acum X Factor va fi prezentat de Răzvan și Dani care le-au pregătit surprize mari atât juraților cât și telespectatorilor.

Sursă foto: antena 1, libertatea