Loredana Groza nu-și mai încape în piele de bucurie. Dezvăluirile momentului

Loredana Groza nu-și mai încape în piele de bucurie. Dezvăluirile momentului
„Universul mi-a trimis ceea ce nu visam”, spune diva. Vedeta trăiește clipe magice în perioada aceasta.

Loredana Groza nu-și mai încape în piele de bucurie și a făcut primele dezvăluiri despre noul sezon X Factor. Cântăreața așteaptă cu nerăbdare ca telespectatorii să vadă show-ul la toamnă, pentru că, spune ea, sezonul 10 X Factor, unde este jurată nu doar că va continua, dar preselecțiile au fost pline de reale surprize. Cântăreața este uimită de talentul concurenților pe care i-a întâlnit la preselecții și așteaptă cu nerăbdare ca noul sezon să apară pe micile ecrane.

Artista s-a declarat impresionată de felul în care au decurs preselecțiile pentru noul sezon, care s-au încheiat recent. Loredana Groza este foarte mândră de concurenții pe care a avut ocazia să-i întâlnească. Ea spune că a întâlnit talente veritabile, oameni cu voci incredibile.

Loredana Groza nu-și mai încape în piele de bucurie

„A fost intens, wow. Intens e primul cuvânt care îmi vine în minte. După asta, – neașteptat – pentru că am găsit niște voci și niște personalități… Nu vreau să divulg până nu începe show-ul.

Dar am o echipă trăznet. Și chiar o spun fără să am nici cea mai mică teamă, că am găsit mai mult decât credeam că o să găsesc și asta mi se pare incredibil pentru că universul mi-a răspuns și mi-a trimis ceea ce nu visam”, a declarat Loredana Groza la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Cum se înțelege Lori cu ceilalți jurați

Loredana Groza a spus și cum este, de fapt, relația pe care o are cu ceilalți jurați. Deseori apar conflicte. Reușește să calmeze micile conflicte atunci când vine vorba de diverse strategii. Vedeta este conștientă că vor mai fi mici certuri printre membrii juriului. În plus, urmează să înceapă Bootcamp-ul, așa că artista trebuie să-și facă propriile strategii.

„Îți dai seama că sunt ciondăneli pentru că sunt gelozii, sunt orgolii câteodată, unii vor să fure, să păcălească, unii vor să joace la cacealma. Dar știu strategiile lor și nu mă las intimidată cu una, cu două. La finalul zilei râdem și ne simțim bine pentru că suntem unul pentru toți și toți pentru unul. Și toți pentru show.  Va începe Bootcamp-ul și trebuie să îmi fac strategiile și trebuie să pregătesc show-urile echipei mele”, a continuat cântăreața.

Nu a mai suportat. Dragoș Paiu a pus piciorul în prag, iar Roxana Vancea s-a conformat

Recomandarile noastre