Enrique Iglesias le-a rupt sufletul fanilor. Ce veste a dat cântărețul

Enrique Iglesias le-a rupt sufletul fanilor. Ce veste a dat cântărețul
Enrique, fiul celui mai iubit cântăreț al lumii, Julio Iglesias, a luat o decizie surprinzătoare pentru toată lumea.

Enrique Iglesias vrea să trăiască liniștit și fără stres alături de familie. La ce s-a gândit artistul.

Enrique Iglesias le-a rupt sufletul fanilor. Ce veste a dat cântărețul

La doar 46 de ani, Enrique Iglesias s-a gândit să se„ pensioneze”. Acesta a mărturisit că în acest moment lucrează la albumul ”Final”, dar acesta va fi ultimul, pentru că vrea să se retragă. El a dat această veste în timpul unei discuții transmise în direct pe Instagram la care au participat Ricky Martin şi Sebastian Yatra.

„Nu mă gândesc la asta de câteva luni, ci de ani întregi”

”Mă gândesc la acest lucru încă din 2015 şi vreau ca albumul să fie împărţit în două volume. (…) Acesta este ultimul album al meu din carieră. Nu mă gândesc la asta de câteva luni, ci de ani întregi. Voi înregistra două volume ale albumului «Final». Și apoi mă voi dedica întru totul familiei pe care am neglijat-o atât de mult”, a spus Iglesias.

Enrique a strâns o avere estimată la 160 milioane de dolari

Fiul lui Julio Iglesias are o carieră fenomenală și a reușit până în acest moment să strângă nu mai puțin de 160 milioane de dolari. Anul trecut, pentru că evenimentele au lipsit din cauza pandemiei de coronavirus, acesta a stat acasă și s-a dedicat familie sale. Enrique e mândru de soția sa, Anna Kournikova și își adoră copiii:  Mary, în vârstă de un an şi gemenii Lucy şi Nicholas, de 3 ani.

Primul concert de anul acesta, un coșmar

Pe de altă parte, artistul spune că primul concert din anul acesta a fost îngrozitor pentru el. Motivul? Întrucât a avut o perioadă în care a fost sedentar, când a urcat pe scenă l-au durut foarte rău mușchii și respira foarte greu. ”Nu mai sunt deloc tânăr. Norocul meu se numeşte Anna, care mă învaţă să fac încălzirea şi să fac întinderi pentru a nu mă accidenta în timpul spectacolelor”, a mai spus artistul.

Sursă foto: click, infomusic