Eva Măruță e supărată. Ce vrea de la tatăl ei cu care stă în carantină

Eva Măruță e supărată. Ce vrea de la tatăl ei cu care stă în carantină
Grea e viața în izolare pentru familia Măruță. Se pare că cei patru au început să aibă probleme, de când au fost diagnosticați cu covid și sunt obligați să stea acasă. Eva Măruță e supărată pe tatăl ei.

Cătălin Măruță nu o duce deloc bine zilele acestea. De când el și întreaga familie sunt bolnavi de covid, sunt obligați să stea acasă 24/24. Acest lucru a venit cu ceva inconveniențe se pare. Eva Măruță e extrem de supărată pe tatăl ei, iar acesta s-a plâns pe Instagram. 

Eva și David au făcut coaliție, iar Eva a fost cea numită să îi transmită lui Măruță ce își doresc ea și frățiorul ei. Deși prezentatorul a încercat să negocieze, tânăra nu s-a lăsat deloc păgubașă, ba chiar a făcut scandal. Și l-a avut și pe David drept aliat.

Eva Măruță e supărată. Vrea un suflețel în casă

Motivul supărării micuței este că vrea neapărat un cătel. ”Vreau un căţel, un Husky sau orice alt câine. Baţi din palme şi gata! Sau te duci la mall şi cumperi unul. Dacă nu, îţi dăm noi bani pentru că avem. Avem mulţi bani”, i-a spus Eva tatălui ei celebru. “Eu vreau un Pomeranian. Eu zic să facem aşa: plătim noi jumate şi tu jumate şi luăm câine”, a spus şi David.

David și Eva Măruță s-au sprijinit pe tot parcursul discuției. Ba chiar Eva a ajuns până într-acolo încât a spus că își dă toți banii și telefonul mobil, doar pentru ca tatăl ei să îi ia un cățel. ”Gândești foarte bine, Eva!”, i-a transmis David surioarei lui. 

De la ce a pornit totul 

Toată cearta a pornit de la faptul că în emisiune a venit o doamnă care avea 11 dalmațieni. Astfel, Eva și David s-au hotărât și au cerut un cățel, deși mai au încă unul, pe Roli.

”A apărut doamna cu cei 11 dalmațieni și m-am certat cu gașca. Am rămas singur. Mulțumesc echipei pentru acest subiect frumos”, a spus Măruță ulterior pe Instagram. 

Foto: Instagram 

Antonia, de nerecunoscut. Și-a schimbat radical look-ul. Am aflat de ce