Excentrica Iulia Albu și-a luat un alt animal de companie care miroase a… brânză. Ceva mai ciudat nu puteați vedea

Excentrica Iulia Albu și-a luat un alt animal de companie care miroase a… brânză. Ceva mai ciudat nu puteați vedea
Mare iubitoare de animale, Iulia Albu nu-și vede viața fără ca un patruped să fie lângă ea. Și dacă găina alături de care a făcut atâta vâlvă a trecut în lumea drepților, vedeta și-a luat alt suflet iubitor.

Criticul de artă este cum fericita posesoare a unei pisicuțe dintr-o rasă foarte rară, e vorba de Cornish rex, ce pare mai degrabă o combinație între un liliac și o pisicuță obișnuită. Micuțul a fost botezat de Iulia: Jobel. Noua prietenă a Iuliei are o formă suplă, capul oval și urechile foarte mari, blană ondulată și mustățile la fel. Și mai ciudat e faptul că această rasă de pisicuță miroase a… brânză.

“Cel mai iubitor, torcăcios și somnoros Cornish rex din galaxie”

„Tadaaaa! Doamnelor și domnilor, meet Jo Belle! Jobel îl cheamă, de fapt … cel mai iubitor, «torcăcios» și somnoros Cornish Rex din galaxie. Mi-a promis că la următorul shooting va sta și el treaz bine că sunt eu gătită toată ! Păi, se poate?!”, a anunțat Iulia Albu pe rețelele de socializare.

Fanii au sărit imediat cu tot felul de comentarii

Așa cum ne-am fi așteptat, fanii Iuliei au început să-i trimită comentarii pe bandă rulantă. „Te admir că iubești pisicile. Dar fără intenția de a jigni frumoasa ta pisică, dacă îți luai una de rasă comună sigur era mai frumoasă! Bașca nu te costa nimic, făceai un bine și clar era mai sănătoasă”, „S-a ajuns până la urmă și la împerecherea liliacului cu felina. Iată ce rezultat spectaculos”, „E splendid cu urechile alea clăpăuge”, au spus prietenii din online ai criticului de modă.

Ce s-a întâmplat cu vestita găină

Iulia nu a avut alături de ea doar vestita găină alături de care mergea peste tot, dar și doi cocoși. Ea le-a explicat tuturor când a făcut parte din juriul iUmor ce s-a întâmplat cu zburătoarele. „Am avut 2 cocoși și o găină, «Luța Chioara». Toate aceste animale au fost conduse pe ultimul drum cu demnitate. Le-am incinerat. Și nu prin rotisare!”, a declarat Iulia Albu, la „iUmor”, în urmă cu ceva vreme.

Vedeta își lua găina cu ea la toate emisiunile la care mergea și chiar la evenimentele mondene. Mulți spuneau că păsările vedetei sunt chinuite, însă Iulia Albu a fost de altă părere. „Nu m-am gândit la asta. Oare puii din galantare ce părere au despre acest subiect? Nu este nimic greșit în a nu înțelege. Este profund greșit însă să blamezi argumentându-ți propria incapacitate”, a explicat Iulia Albu.

Recomandarile noastre