Gălușcă, celebra pisică a lui Dani Oțil, a fost călcată de mașină. Exclusiv

Gălușcă, celebra pisică a lui Dani Oțil, a fost călcată de mașină. Exclusiv
I-a fost alături lui Dani Oțil în cele mai grele momente, acum a plecat într-o lume mai bună. Prezentatorul a pierdut-o pe Gălușcă.

Dani Oțil a iubit-o enorm, iar acest lucru se vedea și din postările din care era nelipsită. Gălușcă a murit.

Gălușcă, celebra pisică a lui Dani Oțil, a fost călcată de mașină. Exclusiv

În ultima perioadă, fanii lui Dani Oțil și ai Gabrielei le-au trimis foarte multe mesaje întrebând unde e Gălușcă. Cu puțin timp în urmă, Gabriela le-a explicat internauților ce s-a întâmplat. „Am primit foarte multe întrebări unde e Gălușcă. Pe Gălușcă a călcat-o mașina acum ceva timp și din păcate ea nu mai este printre noi. Am primit și mesaje de genul: Poate de pisica asta o să aveți mai multă grijă. Prefer să mă abțin de la orice fel de comentarii”, a spus soția prezentatorului.

În casa și viața soților Oțil a intrat Cenușă

Gabriela și Dani i-au găsit imediat înlocuitor pisicuței, iar în casa lor a mai intrat un membru, e vorba de o pisicuță de culoare gri, cu niște ochi extraordinari, care a primit numele de Cenușă. Micuța este adorabilă, iar Gabriela a postat și un filmuleț în care Tiago apare alături de Dani Oțil și Cenușă, toți trei jucându-se spre bucuria Gabrielei.

Gabriela a exagerat cu slăbitul

Postările Gabrielei în costum de baie îi fac pe fanii acesteia să o critice pe rețelele de socializare. „Ești superbă, nimic de comentat de sus până jos, dar să mă ierți, nu înțeleg partea din mijloc. Zici că e «rămas în urmă» fundul sau e dislocat… nu înțeleg… sorry (referitor doar la poziția aceasta) în restul pozelor, jos pălăria!”, „Nu-i o poză reușită”, „Of, of!

Dincolo de asta ce te mai definește!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la o fotografie pusă cu ceva timp în urmă. Gabriela nu a stat deloc pe gânduri și le-a dat răspunsul: „Știu că unele femei care îmi lasă comentarii sunt perfecte… eu atât am putut”.

Sursă foto: instagram