Exclusiv. Alex Bodi umilit complet de fosta nevastă. Cum o ajută Dana Budeanu pe Bianca Drăgușanu

Exclusiv. Alex Bodi umilit complet de fosta nevastă. Cum o ajută Dana Budeanu pe Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu nu se lasă! Vrea să îl „termine” pe Bodi, și îl face de rușine într-un hal de nedescris. Aproape că o spune cu subiect și predicat. E un adevăr extrem de jenant din viața fostului ei bărbat. Numai proștii se pot face că nu înțeleg.

Până acum Bianca Drăgușanu a tăcut și a înghițit în sec pe marginea acestui subiect destul de sensibil. După săptămâni bune și-a dat seama că jena nu ar fi a ei, din contra. Rușinea e în tabăra cealaltă. Bianca Drăgușanu afirmă fără rețineri că inelul de logodnă cu care a fost cerută de soție Daria Radionova, noua domnișoară care i-a cucerit inima miliardarului Alex Bodi, e inelul ei de logodnă.

Da, e vorba de inelul evaluat la 10.000 de euro, pe care omul de afaceri din Mediaș i l-a pus pe deget în 2019, când a cerut-o de nevastă și ea a zis „Da”. Același inel care, în momentul divorțului, s-a întors la proprietar. Cumva s-a dat de înțeles că Bianca i-ar fi înapoiat inelul, la momentul respectiv. Abia acum se afirmă clar: nu i l-a dat înapoi pur și simplu, ci Bodi i-a cerut inelul de logodnă înapoi. Ca ultimul calic, s-ar putea spune despre cel ce poza în milionarul monden.

Cum o ajută Dana Budeanu pe Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu face afirmația prin intermediul Danei Budeanu. Mai exact postează, pe InstaStory un video absolut umilitor și, folosindu-se de vorbele Danei Budeanu arată ce a pățit. Îl numește, indirect, pe Bodi, fătălău.

„Băiatul lui mami care cere cadourile înapoi de la femei. Fătălăii care le cer lor cadourile înapoi, la despărțire!” – asta spune Dana Budeanu, iar replica e fără niciun dubiu cu referire la episodul cu inelul de logodnă pe care Bianca l-a purtat câteva luni.

După despărțirea finală de Bodi, la numai câteva zile distanță, acesta și-a chemat noua iubită la București și i-a pus pe deget același inel de 10.000 de euro, recuperat de la fosta soție. Daria Radionova pare să nu aibă nicio problemă că poartă un inel „reciclat” de la Bianca Drăgușanu, defilând pe rețelele sociale cu manichiura perfectă și bijuteria strălucitoare pe inelar.

Amintim și că replica Biancăi apare în contextul în care, din pușcărie, Alex Bodi nu s-a abținut și i-a transmis un mesaj acid, prin intermediul unui ziarist.

Alex Bodi este arestat preventiv pentru 30 de zile într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane și de droguri, instrumentat de DIICOT Craiova.

La dosar există mărturii inclusiv din partea altei foste soții a lui Bodi, care povestește cum acesta a silit-o să se prostitueze, în Germania, în beneficiul lui. E vorba de Iulia Sălăgean, mama uneia din fetițele lui Bodi, Selena, de care, în aceste zile, Bianca are grijă, așa cum Rețete și vedete a scris.

Sursa foto: Instagram

Thalía s-a făcut curcubeu în cap! Cum arată actrița de telenovele la aproape 50 de ani