Thalía s-a făcut curcubeu în cap! Cum arată actrița de telenovele la aproape 50 de ani

Thalía s-a făcut curcubeu în cap! Cum arată actrița de telenovele la aproape 50 de ani
Ariadna Thalía Sodi Miranda, cunoscută publicului sub numele de Thalía, nu mai este de mult tânăra actriță din “Sărmana Măria”, unde juca rolul de adolescentă inocentă alături de Fernando Colunga. Femeie în toată regula, aceasta are aproape 49 de ani, dar arată ca la 20.

Thalía este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe și cântărețe, având milioane de fani în întreaga lume. Rolurile din telenovele mexicane au transformat-o într-un adevărat idol, unul dintre atuurile sale fiind și fizicul de invidiat, pe care îl întreține cu atenție mâncând sănătos și practicând sportul. 

 

Deși foarte mulți ani cântăreața de origine mexicana și-a menținut aspectul castaniu al părului încercând diverse variante de a-l aranja în același stil, aceasta și-a șocat fanii de pe Instagram zilele trecute cu o schimbare de look radicală. Astfel, Thalía a postat o serie de fotografii, dar și un video în care apare cu părul vopsit în șuvițe în culorile curcubeului: “Dezvăluirea curcubeului ascuns! Cât de tare îmi doream acest curcubeu în păr. Îmi place la nebunie”, a scris artista pe Instagram. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thalia (@thalia)

Schimbarea de look nu a rămas neobservată, astfel că pozele au devenit virale și fanii au fost extaziați de culoarea din părul Thalíei, aceasta primind aprecieri inclusiv de la celebrul designer Tommy Hilfiger: “ Iubesc părul acesta”, a scris designerul, încântat. 

Viața personală și căsătoria cu fostul CEO de la Sony Music

Fosta actriță de telenovele este căsătorită de 20 de ani cu fostul CEO al Sony Music, Tommy Mottola, cu care are doi copii, o fată și un băiat. Anterior, Mottola a mai fost căsătorit de două ori, ultima sa căsnicie înainte de Thalía fiind cu cântăreața Mariah Carey: „Aniversare fericită, Thalía. În urmă cu 19 ani, Dumnezeu a adus un înger în viața mea și mi-a schimbat-o pentru totdeauna. În fiecare zi, ea este lumina mea, inspirația mea și cea mai potrivită pentru mine, singura iubire a vieții mele. Sunt atât de fericit și de norocos să am o persoană atât de specială și de frumoasă drept soție.”, scria Mottola pe Instagram anul trecut. 

Thalía a devenit cunoscută de-a lungul timpului mai ales pentru cariera sa artistică. Aparițiile în telenovele precum „Maria Mercedes”, „Maria la del bario” și „Rosalinda” i-au adus celebritatea, însă aceasta s-a remarcat și în domeniul muzical, prin albumele sale solo.