Exclusiv. Andreea Bănică și alte vedete pariază pe fiicele lor. Iată ce fac

Exclusiv. Andreea Bănică și alte vedete pariază pe fiicele lor. Iată ce fac
Vedetele de la noi au luat exemplul celor din străinătate și le-au făcut copiilor conturi pe social-media. Poate, poate răsare un influencer din din scutece. Am povestit despre copiii Măruță care au deja un număr record de urmăritori, și despre fiica cea mare a lui Pepe ce a primit și ea cont, de ziua ei. Sunt însă vedete care le-au făcut micuților lor conturi încă de când erau în fașă sau nenăscuți.

Andreea Bănică și-a pus amândoi copiii pe rețelele de socializare. Cunoscuta cântăreață are doi copii frumoși alături de soțul ei, Lucian Mitrea: pe Noah Andreo, în vârstă de 3 ani și opt luni și pe Sofia Maria, de 11 ani. Amândoi puștii au conturi pe Instagram.

Fiind ceva mai mare, Sofia, care e urmărită de 18.000 de fani, a decis, săptămâna trecută să înceapă și un vlog. În prima sa postare a vorbit despre 10 lucruri care ar trebui știute despre ea. „Îmi place foarte mult să cânt, am moștenit talentul de la mama mea. Ea este cântăreața mea preferată”, mărturisește puștoaica.

Ceea ce se știe mai puțin despre ea e că, de cinci ani, face gimnastică, și că a câștigat multe premii în România și la competițiile din străinătate la care a participat.

Fratele ei, Noah Andrei, are 3 ani și opt luni. El e urmărit de peste 6.000 de fani. Mami a pus poze cu el de când încă îl purta în burtică, apoi a continuat cu imaginile cu el bebeluș, una fiind chiar la câteva zeci de minute după ce a venit pe lume.

Acum vedem un băiețel mare cu păr creț.

Vedetele „pariază” pe fetițe

Cântăreața Elena Gheorghe i-a făcut cont de Instagram fetiței sale la scurt timp după ce a născut-o. Amelie Nicole are 3 anișori și deja peste 12.400 de urmăritori pe Instagram, care se „topesc” la fiecare postare făcută de mămica grijulie. Amelie știe deja că e „mare”, iar de Ziua Copilului a vrut cadou doar „o bombonică”. Dar una mare, pentru că ea e mare. Fetița face deja reclamă ținutelor unui cunoscut brand de hăinuțe pentru copii.

Elena Gheorghe (34 de ani) nu e doar o cântăreață de succes, dar și o mămică implicată. Între concerte, emisiuni și evenimente, artista încearcă să se împartă și cei doi copii ai ei, Nicholas, în vârstă de 8 ani, și micuța Amelie. În mod surprinzător, puștiul nu are cont de social-media, dar apare deseori în fotografii alături de sora sa mai mică.

Așa cum Rețete și vedete a scris, băiețelul Andrei și al lui Cătălin Măruță a primit cont de Instagram la un an după ce a fost deschis cel al surorii lui care e mai mică decât el cu patru ani.

Și Andreea Bălan și-a expus fetițele pe Instagram Ella și Clara  împart un cont comun pe celebra rețea de socializare, de un an de zile. Există peste 260 de fotografii sau filmulețe postate, unele din perioada în care Andreea avea o dulce viață de familie alături de soțul ei și tatăl micuțelor, actorul George Burcea.

Sursa foto: Instagram

Dani Oțil și-a găsit sosia. Când și cum o să-l păcălească cu ea în emisiune pe Răzvan Simion!