Exclusiv. Azi e ziua cea mare în familia Oanei Roman

Exclusiv. Azi e ziua cea mare în familia Oanei Roman
Oana Roman și Marius Elisei retrăiesc o a doua lună de miere, după ce s-au despărțit și s-au împăcat, realizând că sunt bine doar împreună. Au planuri mari și își țin fanii aproape.

Azi e ziua cea mare în familia Oanei Roman. Vă amintiți cum a decurs povestea lor de dragoste. După un mariaj de șase ani, în decembrie anul trecut, Oana și Marius au decis să se despartă, pentru că lucrurile nu mai mergeau deloc bine între ei. Au urmat luni interesante și dureroase, pe alocuri, pentru ambii foști parteneri. Au avut nevoie de jumătate de an, după divorțul consumat în fața notarului public, pentru a înțelege că, în realitate, se iubesc mai mult ca oricând.

A urmat împăcarea. Marius Elisei a dovedit că e un mare romantic. A bombardat-o pe Oana lui cu buchete de lori, cine romantice la lumina lumânărilor, excursii și momente tandre. Cei doi au și anunțat că, în toamna acestui an,. Vor să se recăsătorească.

Azi e ziua cea mare

Nu e vorba de măritiș. Oana și Marius s-au apucat serios în vară de amenajarea casei pe care au luat-o, împreună, anul trecut. Firi gospodare, au trebăluit împreună. S-au spetit, la propriu. Iar ieri, Marius Elisei a primit un ultimatum.

„Marius a decis că până termină terasa, trebuie să termine de turnat beton pe aleea care duce la terasă. Astăzi toarnă beton și, mi-a promis că până diseară, chiar dacă se întunecă, stă și termină terasa. Pentru că știe cât de mult îmi doresc”, povestea Oana Roman, miercuri.

Joi, în final, lucrările au intrat în linie dreaptă. Astfel că, după ce a dus-o pe fiica lor, Isabela, la școală, Oana Roman s-a întors acasă să dea o mână de ajutor pentru ultimele lucrări. Conform acesteia, după încheierea lucrărilor la alee și la terasă, ea și Marius se vor ocupa de amenajarea bucătăriei de vară a casei.

Sursa foto: Instagram