Acum o lună și ceva Bianca Drăgușanu anunța dezvăluiri incendiare despre viața ei alături de Alex Bodi. Tocmai fusese bătută în două reprize lungi de câteva ore fiecare. Și tocmai fusese și la IML, în secret, pentru a-și scoate certificat medico-legal. Doar i-a arătat pisica, atunci, lui Bodi. Mesajul, se vede acum: mâța blândă zgârie rău. Între timp, dezvăluirile nu au mai avut loc.

Astăzi, Bianca Drăgușanu a redeschis cutia Pandorei. Mai exact, a băgat cheia în ea, și amenință că o va deschide. Vizate sunt trei dudui, cu care diva are ce-și reproșa.

„Sunt o persoană foarte asumată cu tot ce spun și ce fac. Stau să mă gândesc dacă să vă spun adevărul despre trei persoane de sex feminin. Masculii sunt scoși din ecuație. Stau să mă gândesc dacă să vă spun adevărul despre ele. Vorbind despre ele, s-ar putea să le fac un avantaj, ele fiind „nimeni”. Acum stau să analizez situația. Mă gândesc că eu, vorbind despre ele s-ar putea să le fac un bine, sau un rău, dacă spun adevărul. Dacă zic, începe scandalul. N-o să recunoască niciuna din ele nimic, iar eu va trebuie să vin cu probe”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în timp ce se afla la stilista ei pentru a-și face manichiura.

Amenințări fără perdea: „Potoliți-vă că vă fac muci!”

Bianca a trecut la amenințări directe la adresa celor trei. „Potoliți-vă! Pentru că dacă voi îmi faceți rău și sunteți niște femei rele, și prin asocierea cu mine sunteți băgate în seamă, asta nu înseamnă că voi aveți dreptate. Evident că va ieși un scandal, pentru că voi nu veți recunoaște nimic din ceea ce voi spune eu despre voi, iar eu va trebui să arăt niște dovezi”, le-a transmis Bianca într-o primă fază.

Apoi, vedeta a continuat să explice care e treaba cu tripleta la care face referire: „Poziția acestor femei care se leagă de mine. Niciuna din ele nu semnifică ceva pentru cineva, niciuna nu poate fi exemplu. Niciuna nu își poate justifica veniturile sau statutul social. Sunt doar niște atârnătoare, nebăgate în seamă, care apar, prin asociere cu mine, ca ciupercile după ploaie”.

Cine sunt cele trei, Bianca recunoaște

„În momentul când se va stinge acest scandal (n.r. legat de arestarea lui Bodi și calitatea sa de suspect în dosarul de proxenetism, trafic de persoane și de droguri de mare risc), ele vor dispărea. Penibile fiind din naștere, continuă să mă calce pe codiță. Nu mă călcați pe codiță pentru că s-ar putea să îmi iasă două cornițe! Și știți că proastă nu sunt și am și dovezi despre voi. Rugați-vă la Dumnezeu să nu vorbesc eu, că vă fac muci. La pachet. Vă împachetez pe toate”, a mai continuat Bianca Drăgușanu în postarea sa.

La un moment dat își pierde cumpătul și i se adresează, cumva, uneia din cele trei vizate: „Taci dracu din gură, vezi-ți de treaba ta și taci,  și nu mă provoca. Da?!”. Decide, totuși, să dezvăluie cine sunt cele trei femei cu care are de împărțit audiența. „Vă dau niște indicii. Sunt două amante și o disperată! (…) Cum ar fi să fac un serial cu grădina zoologică a Biancăi Drăgușanu? Cu cârtițe, ciuperci și maimuțe?”, încheie Drăgușanca postarea. Va urma…

Sursa foto: Instagram

Pizza în loc de scuze! Cum a transformat un jurnalist o greșeală într-o bucurie pentru oameni

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri