Exclusiv. Bianca Drăgușanu are o dorință ascunsă și cere ajutor ca să i se împlinească

Exclusiv. Bianca Drăgușanu are o dorință ascunsă și cere ajutor ca să i se împlinească
Exclusă din vacanța familială a iubitului ei, Bianca Drăgușanu se regrupează interesant. Ea a plecat de asemenea în vacanță. în același timp cu Gabi Bădălău. Doar că în altă parte și cu altcineva care o pozează și o filmează.

E de la sine înțeles că Bianca nu s-a dus singură la Roma. E filmată și fotografiată în momentele ei cheie de acolo. Bianca ne spune că s-a cazata la Fendi Private Suites în Roma, și vizitează locurile emblematice ale cetății eterne. Aseară a ajuns la Fontana di Trevi, unde, Bianca a făcut ceva neașteptat.

Pe unde se plimbă Bianca

Bianca Drăgușanu e cunoscută ca o ființă rațională, pragmatică, pe picioarele ei. Are o situație financiară foarte bună, o carieră de succes putem spune, și toate acestea, pe munca ei. Diva are propriul brand de haine, și este imaginea unor produse sau servicii pentru care este plătită generos. O recunoaște chiar ea, nu e niciun secret. De aceea are nevoie și de imagine în spațiul public. Și găsește ea ce să facă pentru a mai apărea în vreo știre.

Zilele acestea se pare că Bianca Drăgușanu a fost exclusă din vacanța familiei Bădălău. Gabi Bădălău, cel despre care nu mai e sigur dacă îi mai este sau nu iubit, a plecat cu copiii săi și cu familia în vacanță în Dubai. Ea a sugerat că ar fi împreună cu el, apoi a dezvăluit că este la Roma. Unde se răsfață cu ce este mai scump. Chiar în ziua plecării, a postat mâinile lor înlănțuite, în mașină, cu un salut matinal. Toată lumea a crezut că sunt împreună.

Bianca și-a accesorizat ținutele cu geanta ei Hermes de culoare neagră. Și, în prima zi, a avut grijă să posteze imagini în care poartă același echipament de piele ca în poza despre care se spune că a fost făcută publică de Gabi Bădălău, în care o ține în brațe.

Bianca Drăgușanu și dorința ei secretă

Dar, Bianca Drăgușanu a făcut ceva neașteptat. Cum spuneam, e recunoscută pentru pragmatismul ei. S-a dus însă la Fontana di Trevi și a aruncat un bănuț în ea punându-și o dorință, după cum a dezvăluit. Cel mai simpatic a fost gestul aruncării bănuțului. Bianca a aruncat cu spatele, peste cap, așa cum și-a aruncat buchetul de mireasă cu ani în urmă.

Sursa foto: Instagram